KINGBET Τρίτης 14 Αυγούστου 2012


ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ και πάμε. Κάπως έτσι κρίνονται στοιχηματικά αυτές οι μέρες, καθώς μεσοβδόμαδα δεν έχουμε Κύπελλα Ευρώπης, πρώτη φορά μετά τον… καταιγισμό από τις αρχές Ιουλίου. Ωστόσο, μη νομίζετε ότι οι ποδοσφαιριστές ξεκουράζονται. Σε όλο τον πλανήτη διεξάγονται φιλικά παιχνίδια, FIFA day όπως έχουμε μάθει να τη λέμε τα τελευταία χρόνια.
Και μάλιστα, σπουδαία φιλικά. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά, ξεκινώντας βέβαια από την Εθνική μας. Ο Σάντος κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή για το Οσλο, άφησε τις… παλιοσειρές εκτός και προσδοκά να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, τρεις εβδομάδες πριν από το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Λετονία εκτός έδρας.

ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ,
η Γερμανία φιλοξενεί την Αργεντινή, δύο σχεδόν χρόνια μετά από εκείνο το ιστορικό 4-0 των «πάντσερ» στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Εκτοτε, άλλαξαν πολλά στην «αλμπισελέστε», αλλά ο Μέσι είναι πάντα εδώ… Μεγάλο ματς στη Βέρνη, με την Ιταλία και την Αγγλία να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το 0-0 στο πρόσφατο EURO, όπου οι «ατζούρι» πήραν την πρόκριση στα πέναλτι. Μην περιμένετε όμως να δείτε τους ίδιους παίκτες, καθώς τα «βαριά ονόματα» απουσιάζουν για διάφορους λόγους. Από τα υπόλοιπα φιλικά, ξεχωρίζει το Σουηδία – Βραζιλία (τελευταίο ματς στο «Ρασούντα» της Στοκχόλμης, καθώς μετά θα ανακατασκευαστεί), το Βέλγιο – Ολλανδία (ντεμπούτο για τον Φαν Χάαλ στον πάγκο των «οράνιε») και το Ρωσία – Ακτή Ελεφαντοστού (πρεμιέρα για τον Φάμπιο Καπέλο στους Ρώσους).

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,
στο κουπόνι του τριημέρου έχουμε 18 αγώνες από το Λιγκ Καπ της Αγγλίας, πλήρη αγωνιστική σε Κόνφερενς, Α’, Β’ Βραζιλίας, 7 ματς από το Τσάλεντζ Καπ της Σκωτίας, άλλα 8 από το Σουνταμερικάνα, τρία από την Αμερική και τα προκριματικά στο Under 21. Ωστόσο, επειδή το Σαββατοκύριακο θα γίνει σέντρα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ κατηγορία), εμείς ετοιμάσαμε τρία αφιερώματα και ένα θέμα (DNA, σελ. 8) ώστε να μελετήσετε από τώρα. Και βέβαια, στο φύλλο της Παρασκευής θα υπάρξει πλήρης παρουσίαση των κορυφαίων πρωταθλημάτων που ξεκινάνε, μεταξύ αυτών η Πρέμιερ Λιγκ και η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η τελική ματιά, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, στο www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε τα δικά σας μηνύματα και τις προτάσεις των συντακτών, μαζί με τη στοιχηματική κίνηση, τους τζίρους και άλλα πολλά. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αύριο και ραντεβού την Παρασκευή με ένα ξεχωριστό φύλλο…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις