KINGBET Τρίτης 7 Αυγούστου 2012

ΞΕΡΑΜΕ ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε πρόβλημα απέναντι στην άπειρη Μάδεργουελ. Ξέραμε, επίσης, ότι ένας απλά σοβαρός ΠΑΟΚ θα έπαιρνε σκορ πρόκρισης στο Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα. Δεν ξέραμε, όμως, ότι ένα στιγμιαίο λάθος της άμυνας του Αστέρα Τρίπολης θα κόστιζε τόσο πολύ στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, δίνοντας προβάδισμα στη Μαρίτιμο. Οι ρεβάνς του γ’ προκριματικού γύρου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα δεσπόζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, με πολλά ζευγάρια να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τα πρώτα ματς. Σχετικό θέμα για τη συμπεριφορά των επαναληπτικών μπορείτε να διαβάσετε από το Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA), από το οποίο θα αντλήσετε σημαντικά στοιχεία για τα σκορ που βγαίνουν σ’ αυτή τη φάση.

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ, λοιπόν, από τα πλέι οφ βρίσκονται οι δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες, περιμένοντας την κλήρωση της Παρασκευής, όπου θα μάθουν ποια θα είναι τα τελευταία εμπόδια πριν από τους ομίλους. Αλλά και ο Αστέρας δικαιούται να διατηρεί ζωντανές τις δικές του ελπίδες, καθώς -όπως έδειξε στο πρώτο ματς- δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους Πορτογάλους και πάει στη Μαδέιρα για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Κατά τα άλλα, τα ζευγάρια Φέγενορντ – Ντιναμό Κιέβου, Παρτιζάν – ΑΕ Λεμεσού, Κλαμπ Μπριζ – Κοπεγχάγη, Ελσίνκι – Σέλτικ και Βασλούι – Φενέρμπαχτσε παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επαναληπτικών.

ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ κουπόνι βρίσκουμε αγώνες από την Α’ και Β’ Βραζιλίας, το Λιγκ Καπ Γαλλίας (μια διοργάνωση που έχει δώσει πολλές εκπλήξεις στο παρελθόν), το Σουνταμερικάνα, το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, τον τελικό του Κυπέλλου Αμερικής και την Αργεντινή, σε ένα τριήμερο που αναμένεται να αυξηθεί ο τζίρος, καθώς σιγά σιγά μπαίνουμε σε έντονους στοιχηματικούς ρυθμούς. Να μην ξεχάσουμε τους δύο ημιτελικούς του Ολυμπιακού Τουρνουά στο ποδόσφαιρο (Μεξικό – Ιαπωνία και Βραζιλία – Κορέα) και τη δεύτερη φάση στο μπάσκετ, τα νοκ άουτ δηλαδή, όπου κάθε λάθος απαγορεύεται.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ προσεκτικά όλα τα στοιχεία, τις αναλύσεις, τις προτάσεις και τα στατιστικά των αγώνων, αναζητήστε στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα, ενώ στο www.betradio.com έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις κινήσεις της αγοράς, τους τζίρους σε κάθε ματς, μαζί με τις εκτιμήσεις των συντακτών μας, συμμετέχοντας και με τα δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία στις τρεις ελληνικές ομάδες, καλή επιτυχία και σε σας όσον αφορά τις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με νέες πρεμιέρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις