KINGBET Τρίτης 28 Αυγούστου 2012



ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ που φτάσαμε ένα βήμα πριν από τους ομίλους των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την Πέμπτη το βράδυ θα ξέρουμε τις 80 ομάδες που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, με την ελπίδα ότι θα έχουμε τετραπλή ελληνική εκπροσώπηση. Ηδη, ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας θα βρίσκεται. Οι υπόλοιποι τρεις δίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη τα πλέον κρίσιμα ματς. Και μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή τον ενδιαφέρει κυρίως το «χρυσοφόρο σεντόνι». Τι πρέπει να κάνει για να βρεθεί εκεί; Να ανατρέψει για 3η φορά στην ιστορία του μια εκτός έδρας ήττα με δύο γκολ διαφορά και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα.



Στο ΟΑΚΑ λοιπόν κρίνονται πολλά. Οχι τόσο αγωνιστικά (άλλωστε, η σεζόν μόλις ξεκίνησε) όσο σε οικονομικό επίπεδο, καθώς οι «πράσινοι» καίγονται για τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισπανική ομάδα ούτε έμπειρη είναι, ούτε φόβητρο θεωρείται, κάτι που φάνηκε και πριν από μία εβδομάδα. Με 12ο παίκτη λοιπόν τον κόσμο του, το «τριφύλλι» μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

ΠΑΜΕ και στις άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, με «προίκα» το 2-1 της Τούμπας, αλλά κυρίως την εμφάνισή του απέναντι στη Ραπίντ, ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Αυστρίας γνωρίζοντας ότι είναι το φαβορί. Εξάλλου, αν ρίξει κανείς μια ματιά στα εκτός έδρας αποτελέσματα του «δικεφάλου» την τελευταία 3ετία, θα διαπιστώσει πόσο ώριμος πια εμφανίζεται στην Ευρώπη και ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τους Αυστριακούς. Οσο για τον Ατρόμητο, και μόνο που έφτασε να κοιτάξει στα μάτια τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι, αποτελεί υπέρβαση. Σίγουρα, παραμένει το αουτσάιντερ για την πρόκριση καθώς οι Αγγλοι διαθέτουν σπουδαίο υλικό, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το παραμικρό, οι παίκτες του Μπάγεβιτς δικαιούνται να κάνουν όνειρα.

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ στα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα ξεχωρίζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, ωστόσο υπάρχουν και άλλες σημαντικές διοργανώσεις. Οπως, για παράδειγμα, το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ο θεσμός των εκπλήξεων (σχετικό θέμα έχει ο Μάκης Μηνδρινός στη σελίδα 27), το Λιγκ Καπ Σκωτίας και το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Επίσης, υπάρχει πλήρης δράση στη Βραζιλία (Α’ και Β’ κατηγορία), αγώνες από την Αμερική, τη Β’ Νορβηγίας, το Κύπελλο Φινλανδίας και το Σουνταμερικάνα, σε ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Μπορείτε να διαβάσετε τα ρεπορτάζ των αγώνων, τους πίνακες, τα στατιστικά και τις προτάσεις των συντακτών, να μπείτε στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα και να ακούσετε στο διαδικτυακό www.betradio.com τις εκτιμήσεις των παραγωγών, την κίνηση της αγοράς και ό,τι άλλο θα σας φανεί χρήσιμο, παρεμβαίνοντας με τα δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις