KINGBET Τρίτης 21 Αυγούστου 2012

ΜΠΟΡΕΙ μια ολόκληρη χρονιά να κριθεί σε ένα (το πολύ δύο) ματς; Αν μιλάμε για πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ, ένα βήμα δηλαδή πριν από τους ομίλους, ναι. Κάπως έτσι περιμένουν οι τρεις ελληνικές ομάδες τις πρώτες μάχες στα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα.
ΤΗΝ ΑΡΧΗ κάνει αύριο ο Παναθηναϊκός, που επισκέπτεται την Ανδαλουσία για την αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Ντεζαβαντάζ για τους «πράσινους» η κάκιστη παρουσία που έχουν σε ισπανικό έδαφος. Σε 13 αγώνες τους στη χώρα της Ιβηρικής μετράνε μόλις 1 ισοπαλία (το 1-1 με τη Βιγιαρεάλ, με το εκπληκτικό γκολ του Καραγκούνη) και 12 ήττες. Από την άλλη όμως, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέρει πρόσωπα και πράγματα για τη Μάλαγα από το σύντομο (έστω) πέρασμά του πριν δύο χρόνια, ενώ σύμμαχος του Παναθηναϊκού αποτελούν και τα τεράστια προβλήματα (κυρίως οικονομικά) που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα.


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, σειρά έχουν οι δύο εκπρόσωποί μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ατρόμητος περιμένει τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι, ελπίζοντας να την κοιτάξει στα μάτια. Αλλωστε, ως αουτσάιντερ που είναι η ομάδα του Μπάγεβιτς, δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Ραπίντ Βιέννης, με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην αυστριακή πρωτεύουσα. Εξάλλου, οι ευρωπαϊκές παραστάσεις και οι επιτυχίες του «δικέφαλου του Βορρά» τα τελευταία χρόνια αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τον μεθαυριανό αγώνα, όπως βέβαια και για την πρόκριση.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, οι αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ κλέβουν τη... δόξα στο κουπόνι του τριημέρου, όμως υπάρχει και πλήρης αγωνιστική στις τρεις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, με σημαντικά παιχνίδια και ευκαιρίες για ποντάρισμα. Εκτός από αυτά, βρίσκουμε το μεγάλο ματς Μπαρτσελόνα – Ρεάλ για το Σούπερ Καπ (πρώτο κλάσικο στη σεζόν, η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα), αγώνες από τα δύο Κύπελλα στη Σκωτία, από την Αμερική, τη Β’ Σουηδίας,  τη Φινλανδία, το Σουνταμερικάνα και τη Β’ Βραζιλίας, σε ένα πρόγραμμα με τεράστιο ενδιαφέρον, εν αναμονή του ερχόμενου γουικέντ που όλα τα πρωταθλήματα θα μπουν σε δράση, γι’ αυτό στο σημερινό φύλλο θα δείτε τα αφιερώματα σε Α’ και Β’ Ιταλίας, ώστε να κάνετε από τώρα τη μελέτη σας.

Ολα τα τελευταία νέα των αγώνων, όπως πάντα στο www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com μπορείτε να ακούσετε τις προτάσεις των συντακτών, με πολλές πληροφορίες για την κίνηση της αγοράς, συμμετέχοντας και με δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Παρασκευή με φουλ κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις