KINGBET Παρασκευής 3 Αυγούστου 2012


ΤΟ ΠΡΩΤΟ Σαββατοκύριακο του Αυγούστου μπαίνει με τις καλύτερες -στοιχηματικές- προϋποθέσεις. Καταρχήν, συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο και μάλιστα από την Παρασκευή ρίχνονται στη μάχη και οι αθλητές του στίβου, ο βασιλιάς των αθλημάτων όπως δίκαια χαρακτηρίζεται. Για όσους περιμένουν την κούρσα των 100 μέτρων στους άντρες, απλώς να ενημερώσουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 11.50 το βράδυ της Κυριακής και εκεί θα μάθουμε ποιος είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη. Ηδη, ο ΟΠΑΠ έχει καταρτίσει ειδικό στοίχημα για την κούρσα αυτή, όπως βέβαια και για άλλα αγωνίσματα. Το Ολυμπιακό τουρνουά του ποδοσφαίρου έχει φτάσει στην προημιτελική φάση, ενώ στο αντίστοιχο του μπάσκετ η α’ φάση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, ωστόσο μέχρι τώρα μας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με το θέαμα που προσφέρει.



ΠΑΜΕ ΚΑΙ στο κουπόνι του ποδοσφαίρου. Από την Παρασκευή μέχρι τον Μάιο θα μας συνοδεύσουν τρία νέα πρωταθλήματα, καθώς ανοίγει η αυλαία σε Β’ Γερμανίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Αργεντινή κι εμείς καλωσορίζουμε στην οικογένεια της KINGBET τον Γεράσιμο Μανωλίδη που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να σας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στη Γερμανία. Στο φύλλο της Παρασκευής υπάρχει πλήρες αφιέρωμα και για τα τρία αυτά πρωταθλήματα, με όλες τις μεταγραφικές κινήσεις, πληροφορίες και εκτιμήσεις για την πορεία των ομάδων, την παρουσία τους την τελευταία 10ετία, μαζί ασφαλώς με τις αναλύσεις της 1ης αγωνιστικής. Επίσης, στη σελίδα 8 (DNA) θα βρείτε όλα τα στατιστικά στοιχεία που συνοδεύουν τις πρεμιέρες σε Γερμανία και Σκωτία, αποκομίζοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

ΚΑΤΑ ΤΑ άλλα, στο κουπόνι υπάρχουν Λιγκ Καπ Σκωτίας, Ιρλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Β’ Γαλλίας, Βέλγιο, τα σκανδιναβικά, τα λατινοαμερικάνικα, η Ιαπωνία, η Αμερική, με πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα και ελκυστικές αποδόσεις. Για όλα αυτά μπορείτε να διαβάσετε στην King Bet της Παρασκευής, ενώ για τα τελευταία νέα πληκτρολογήστε www.kingbet.eu. Επίσης, στο διαδικτυακό www.betradio.com θα ακούσετε τις προτάσεις των συναδέλφων, τις κινήσεις της αγοράς, τα πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και τα μηνύματα των ακροατών. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με τους επαναληπτικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις