KINGBET Παρασκευής 24 Αυγούστου 2012


ΑΠΟ ΑΥΤΟ το Σαββατοκύριακο η σεζόν 2012-13 μπαίνει σε φουλ δράση. Ολα τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε θέση μάχης, καθώς μετά την Πρέμιερ Λιγκ και την Ισπανία που έκαναν ποδαρικό την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα έχουμε σέντρα σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία. Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι αγώνες του κουπονιού θα ξεπερνάνε τους 300 και… όρεξη να ‘χουμε να μελετάμε και να παίζουμε.
ΠΑΜΕ να δούμε τι έχουμε. Πρεμιέρα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και παρότι μέχρι χτες δεν είχαν πάρει όλες οι ομάδες την αδειοδότηση, εντούτοις το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, με τρεις αγώνες Σάββατο, τέσσερις την Κυριακή και έναν τη Δευτέρα. Από τα 8 ματς της 1ης αγωνιστικής, τα 5 θα διεξαχθούν στην περιφέρεια, ενώ ξεχωρίζουν οι επισκέψεις του Ολυμπιακού στη Βέροια και του Παναθηναϊκού στον Λεβαδειακό.



Απόψε, όμως, έχουμε σέντρα στην Μπουντεσλίγκα, «αγαπημένο» πρωτάθλημα των παικτών του στοιχήματος. Η Ντόρτμουντ καλείται να προασπίσει τα κεκτημένα των δύο τελευταίων ετών και να παραμείνει στο θρόνο, ωστόσο η Μπάγερν έριξε χρήμα στην αγορά με στόχο να ξαναπάρει τα πρωτεία. Ουσιαστικά, αυτές οι δύο αναμένεται να παλέψουν για τον τίτλο και αν ψάχνετε ποια μπορεί να τις απειλήσει, διαβάστε το αφιέρωμα του Γεράσιμου Μανωλίδη (σελ. 32-33).

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η σεζόν ανοίγει με πολλά προβλήματα για τις περισσότερες ομάδες, όμως το ενδιαφέρον δεν μειώνεται. Μάλιστα, μέχρι αργά χτες το βράδυ υπήρξαν αρκετές μετακινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και μέχρι την 31η Αυγούστου θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ο… χάρτης, καθώς –όπως άλλωστε συνηθίζουν- οι Ιταλοί «χτυπάνε» πάντα στο τέλος. Ο Παναγιώτης Γαρίδης έχει κρατήσει… σημειώσεις και παρακολουθεί το ρεπορτάζ (σελ. 39-43).

ΑΠΟ ΤΑ υπόλοιπα πρωταθλήματα, την παράσταση κλέβει το πρώτο ντέρμπι της περιόδου στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ανφιλντ», στο πρώτο εντός έδρας ματς του Μπρένταν Ρότζερς για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι πρωταθλητές δεν θα έχουν τον Αγουέρο. Ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 18-21) ξεψάχνισε το παρελθόν και… είδε πολύ κόκκινο. Στη Γαλλία, άπαντες περιμένουν την παρθενική νίκη της Παρί, που πλήγωσε τον κόσμο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Θανάσης Κυλώνης (σελ. 57) υπενθυμίζει ότι οι Παριζιάνοι θα στερηθούν τον Λαβέτσι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ιμπραΐμοβιτς.

Τέλος, πλήρες πρόγραμμα υπάρχει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με ένα κουπόνι γίγας, που προσφέρει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Εσείς, διαβάστε τις αναλύσεις και τις προτάσεις των συντακτών, ενημερωθείτε από το www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των αγώνων, ακούστε στο διαδικτυακό www.betradio.com όλες τις εξελίξεις και τις εκτιμήσεις των παραγώγων και καλή επιτυχία. Ραντεβού την Τρίτη.

* Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Καρπετόπουλο στην οικογένεια της KINGBET. Από τη στήλη «magic Κάρπετ» θα σχολιάζει δύο φορές την εβδομάδα την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο και θα καταθέτει τις προτάσεις του για τα ματς που… πέφτουν στην αντίληψή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις