KING BET Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2013


ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ της 6ης Δεκεμβρίου, όταν έληξε η φάση των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, μεσολάβησαν 67 μέρες. Τόσες… αντέξαμε, περιμένοντας να ξαναστηθεί το σεντόνι των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων στα γήπεδα της ηπείρου. Την Τρίτη, όμως, η λάμψη επιστρέφει. Και μάλιστα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάμε να τα πάρουμε όμως από την… ανάποδη, ξεκινώντας από τους αγώνες της Πέμπτης. Γιατί; Γιατί εκεί έχουμε ελληνικό ενδιαφέρον.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από το Λεβάντε, ελπίζοντας ότι θα «χτίσει» γερά θεμέλια πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Σύμμαχός του σ’ αυτή την προσπάθεια, η εμπειρία σε σχέση με την αντίπαλό του, το πρεστίζ, το βαθύ ρόστερ και ο προπονητής του.



Είναι περίπου βέβαιο ότι όταν η διοίκηση των «ερυθρόλευκων»… πίεζε τον Μίτσελ να αναλάβει τα ηνία, στο βάθος του μυαλού της είχε τα δύο ματς με την ισπανική ομάδα, αλλά και τα… επόμενα δύο, πάλι με ισπανική ομάδα, αν και εφόσον η Ατλέτικο Μαδρίτης περάσει το εμπόδιο της Ρουμπίν Καζάν. Ο Μίτσελ λοιπόν επιστρέφει στη χώρα του, λίγες μόλις μέρες μετά την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, έχοντας έξτρα κίνητρο, καθώς θα θελήσει να αποδείξει μπροστά στα μάτια των συμπατριωτών του την αξία του.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τα 16 ζευγάρια του Γιουρόπα Λιγκ θα συναντηθούν -όχι για να ανταλλάξουν ευχές και όρκους, αλλά- για να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει των επαναληπτικών της άλλης εβδομάδας. Ξεχωρίζουν, ασφαλώς, το Ζενίτ – Λίβερπουλ, το Λεβερκούζεν – Μπενφίκα, το Γκλάντμπαχ – Λάτσιο, το Τότεναμ – Λυών και το Σπάρτα Πράγας – Τσέλσι.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ στην Τετάρτη. Τι έχουμε εκεί; Ενα από τα πιο… αστραφτερά ματς της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ περιμένει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο τον φίλο του Αλεξ Φέργκιουσον, ο Ρονάλντο τους παλιούς συμπαίκτες του και όλοι εμείς να δούμε θέαμα αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, αλλά και των μεταξύ τους αναμετρήσεων στο παρελθόν: 31 γκολ έχουν μπει στα 8 ματς που έχουν τεθεί αντιμέτωπες, ωστόσο η φάση που δεν φεύγει (ποτέ…) από τη μνήμη μας είναι η ντρίμπλα του Ρεδόνδο στον Μπεργκ, εκείνο το βραδινό της 19ης Απριλίου του 2000. Την ίδια μέρα η Σαχτάρ υποδέχεται την Ντόρτμουντ, ενώ την Τρίτη η Σέλτικ φιλοξενεί τη Γιουβέντους και τη Βαλένθια την Παρί Ζεν Ζερμέν, σε τέσσερα ματς όπου τα πάντα είναι ανοιχτά.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου έχουμε επίσης αγώνες από Αγγλία, Σκωτία, Κύπρο, Αργεντινή, Β’ Γαλλίας και την έναρξη των ομίλων του Λιμπερταδόρες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρόγραμμα στο μπάσκετ, με πλήρη δράση σε Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ. Μελετήστε προσεκτικά τα ρεπορτάζ, την παράδοση, τα στατιστικά, τους πίνακες και τα ειδικά στοιχήματα που θα βρείτε στο φύλλο της Τρίτης, ακούστε στο www.betradio.com τα τελευταία νέα με πολλές προτάσεις και live ενημέρωση και καλή επιτυχία. Τα λέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις