KING BET Τρίτης 19 Φεβρουαρίου 2013


ΟΤΑΝ ο Πελέ είχε πει εκείνο το (κλασικό πια) «όσο η μπάλα είναι στρογγυλή, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά», σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τη Λεβάντε. Απλώς, κατέθετε την άποψή του για τη μαγεία του ποδοσφαίρου και για το στοιχείο της έκπληξης που συνοδεύει κάθε αναμέτρηση. Και, ας μη γελιόμαστε, έκπληξη είναι να κάνει ο Ολυμπιακός την υπέρβαση την Πέμπτη. Το 3-0 της περασμένης εβδομάδας, αλλά και το γεγονός ότι έχει απέναντί του μια ισπανική ομάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κάνει το έργο των «ερυθρόλευκων» εξαιρετικά δύσκολο, για να μην πούμε απίθανο. Αλλά, όπως τόνισε κι ο Μίτσελ «όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση, δεν έχει θέση στο ματς αυτό», δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση. Τι έχει να αντιπαρατάξει ο πρωταθλητής Ελλάδος κόντρα σ’ αυτό το… βουνό του 3-0;



Την καυτή έδρα, την εμπειρία από ευρωπαϊκές βραδιές, το πάθος, αλλά και το συναίσθημα της αδικίας που ένιωσε στη Βαλένθια και τον κάνει πιο δυνατό, πιο αποφασισμένο.

Η δεύτερη δόση της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και θα μάθουμε τις 16 ομάδες που θα δώσουν ραντεβού στις 7 Μαρτίου. Και, όπως διαπιστώσατε από τα πρώτα ματς, πολλά φαβορί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που αυξάνει το στοιχηματικό ενδιαφέρον ενόψει των ρεβάνς.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ τους αγώνες της Πέμπτης, έχουμε πάλι «σεντόνι». Τρίτη και Τετάρτη. Με τη σύγκρουση Μίλαν – Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Ξέρετε πόσα τρόπαια θα… αναμετρηθούν στο χορτάρι του «Σαν Σίρο»; 11! Επτά της Μίλαν και άλλα τέσσερα της Μπαρτσελόνα. Ή, για να το κάνουμε πιο… φρέσκο, τα τέσσερα από τα επτά τελευταία Τσάμπιονς Λιγκ κατέληξαν είτε στη μία είτε στην άλλη ομάδα. Γνώριμο ζευγάρι, καθώς έχουν αναμετρηθεί 15 φορές στην ιστορία τους, με τα περισσότερα από αυτά τα ματς να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις. Στα άλλα τρία ζευγάρια του διημέρου, τα φαβορί είναι γνωστά: η Μπάγερν, η Πόρτο και η Γαλατασαράι. Αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν τέσσερις ομάδες με σαφές προβάδισμα, ωστόσο καμία δεν έφτασε στη νίκη…

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν, επίσης, αγώνες από Αγγλία, Σκωτία, Αυστρία, Βέλγιο και το Κόπα Λιμπερταδόρες, για τα οποία θα βρείτε πλήρη ρεπορτάζ, προτάσεις, στατιστικά και πίνακες στην King Bet της Τρίτης, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε τις εκτιμήσεις των συντακτών και live ενημέρωση. Την Παρασκευή θα είμαστε πάλι εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις