KING BET Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2013


ΟΣΟΙ παίκτες του στοιχήματος… επέζησαν από το «μακελειό» του προηγούμενου Σ/Κ και πήραν τις απαραίτητες ανάσες μεσοβδόμαδα, καθώς υπήρχε περιορισμένο ενδιαφέρον, ετοιμάζονται να… ορμήσουν σε τούτο. Ενα κουπόνι με 200+ αγώνες, με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις και με αποδόσεις, που -σε αρκετές περιπτώσεις- είναι δίκαιες και ελκυστικές.
ΝΑ ξεκινήσουμε από τη Σούπερ Λίγκα; Γιατί όχι. Ποιος θα περίμενε ότι θα ερχόταν η 21η αγωνιστική και στο ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός θα συγκρούονταν ο 2ος με τον 1ο της βαθμολογίας; Μάλλον, ούτε ο Τσιώλης. Η ομάδα του όμως καμαρώνει πίσω από τους «ερυθρόλευκους», έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την είσοδό της στα πλέι οφ και ελπίζει να κόψει τον… αέρα (όπως έκανε ο Ατρόμητος πριν από μία εβδομάδα) του Ολυμπιακού και του Μίτσελ, που μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά.



ΠΑΜΕ στο Νησί με μια ερώτηση: ποια ήταν η πρώτη ομάδα που νίκησε φέτος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Επειδή έχει περάσει καιρός από τότε, ενδέχεται να μην θυμάστε. Αν δείτε όμως (σελ. 20-21) το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, θα φέρετε στο μυαλό σας το γκολ του Φελαϊνί το βράδυ της 20ής Αυγούστου, όταν η Εβερτον έμπαινε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Αν τα «ζαχαρωτά» μπορούν να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο και δώσουν νέο ενδιαφέρον στην κούρσα του τίτλου, θα φανεί κατά τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

ΔΩΔΕΚΑ βαθμοί διαφορά, με 14 αγωνιστικές να υπολείπονται για το φινάλε σε ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό, δεν καλύπτονται εύκολα. Ή, μάλλον, δεν καλύπτονται γενικώς. Η Μπάγερν δεν φαίνεται να ανησυχεί για τη σαλατιέρα, έχει κάθε λόγο όμως να ανησυχεί για πιθανό ξέσπασμα της Σάλκε, η οποία δεν τρομάζει όταν επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Αλλά, ενόψει της 21ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, ο Γεράσιμος Μανωλίδης δεν ασχολήθηκε με αυτό το ματς. Τον ενδιαφέρει περισσότερο η Βόλφσμπουργκ (διαβάστε γιατί, στη σελίδα 35).

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, οι Ιταλοί θα γνωρίζουν ποια από τις Νάπολι ή Λάτσιο θα παραμείνει στο κυνήγι της Γιουβέντους για την κατάκτηση της κορυφής. Θα είναι αυτή που θα κερδίσει το μεταξύ τους ματς, γνωρίζοντας ήδη το αποτέλεσμα της «Γηραιάς Κυρίας», η οποία νωρίτερα θα έχει υποδεχθεί τη Φιορεντίνα. Στα… όπλα, λοιπόν, το Καμπιονάτο και ο… μπαρουτοκαπνισμένος Πάνος Γαρίδης δηλώνει έτοιμος να ριχτεί στη μάχη με ρεπορτάζ και προτάσεις (47-51).

ΚΑΤΑ τα λοιπά, έχουμε τελικό (μικρό και μεγάλο) στο Κόπα Αφρικα, την επανέναρξη στην Ελβετία, το νέο πρωτάθλημα Αργεντινής (ο Βαγγέλης Λυκάκης μάζεψε τα σημαντικότερα νέα των 20 ομάδων και τα παρουσιάζει, σελ. 74-77), αλλά και πολύ μπάσκετ, με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (ειδικά στοιχήματα για κάθε γούστο δίνει ο Γιάννης Ψαράκης, σελ. 81). Διαβάστε προσεκτικά, ακούστε www.betradio.com για τελευταία νέα και live ενημέρωση και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Την Τρίτη έχει Τσάμπιονς Λιγκ κι εμείς θα είμαστε εκεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις