KING BET Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2013


Εχετε κοιτάξει μήπως τι περιλαμβάνει το κουπόνι του τριημέρου; Αν όχι, διαβάστε. ΤΡΙΑ καυτά ντέρμπι σε τρεις διαφορετικές χώρες. Clasicos και στις τρεις. Κι αν το ένα από αυτά (το Μπάρτσα – Ρεάλ) το έχουμε… ψιλοσυνηθίσει την τελευταία τριετία, τα άλλα δύο (Μπάγερν – Ντόρτμουντ και Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ) μας εξάπτουν τη… φαντασία και το στοιχηματικό μας κίνητρο.
Πάμε να τα δούμε με σειρά… προτεραιότητας; Πριν, είπαμε ότι το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ μας έχει γίνει «γνώριμο», αλλά δεν παύει να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Ειδικά από τη στιγμή που το 1-1 του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, ενώ βάλτε στο «ζύγι» και το ματς που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, το απόγευμα του Σαββάτου (17:00, για την αγορά της… Ασίας) στο «Μπερναμπέου».



Σημειώστε ότι και τα 11 τελευταία ματς των δύο αιωνίων ήταν goal/goal. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού, Σεβίλλη – Ατλέτικο, έχει φαβορί (έστω και ισχνό, μετά το 2-1 της Μαδρίτης), αλλά η Σεβίλλη ξέρει ότι αν περάσει στον τελικό, εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ανεξάρτητα αν κατακτήσει ή όχι το Κύπελλο, αφού είτε η Ρεάλ είτε η Μπάρτσα θα βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ διοργάνωση και χώρα. Πάμε στη Γερμανία, όπου η Μπάγερν συναντά την Ντόρτμουντ, στον έναν από τους τέσσερις προημιτελικούς του Κυπέλλου. Και αν (λέμε αν) υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει φέτος τους Βαυαρούς εντός (μη σας πούμε και εκτός…) συνόρων, αυτή είναι η Μπορούσια, που έχει χάσει μόλις ένα από τα επτά τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι. Από την άλλη όμως, όπως λέει ο Φραντς Μπεκενμπάουερ (και αντιγράφει ο Γεράσιμος Μανωλίδης, σελ. 30-31), «μόνο ένας μετεωρίτης μπορεί να σταματήσει την Μπάγερν». Εσείς, δεν έχετε παρά να αποφασίσετε ποια άποψη θα ακολουθήσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ clasico στο κουπόνι, το Παρί – Μαρσέιγ. Την Κυριακή οι Παριζιάνοι πήραν τη νίκη με 2-0 στο ντεμπούτο του Μπέκαμ, αλλά οι Μαρσεγιέζοι αδικούνται από το τελικό σκορ (έτσι είδε ο Θανάσης Κυλώνης, σελ. 38-39). Τώρα, το Κύπελλο Γαλλίας αποτελεί μονόδρομο για τη Μαρσέιγ αν θέλει να σώσει τη χρονιά, αφού στο πρωτάθλημα δεν δείχνει να έχει τύχη.

Κατά τα λοιπά, στο τριήμερο βρίσκουμε αγώνες από Αγγλία (με Κύπελλο, τρία ματς από την Τσάμπιονσιπ και πλήρες πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Κόνφερενς), φουλ δράση στην Πρέμιερ Σκωτίας και εξ αναβολής στις μικρές κατηγορίες, Β’ Ιταλίας, Αυστρία, Κύπελλο Ολλανδίας, δύο αγώνες από το Βέλγιο, Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, Κύπελλο Ελβετίας και Τουρκίας και Λιμπερταδόρες. Ε, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και πολλά παραπάνω. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις