KING BET Τρίτης 5 Φεβρουαρίου 2013


ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ των εκπλήξεων βρήκαν θησαυρό το Σαββατοκύριακο, καθώς «έσπασαν» ένα σωρό φαβορί. Τα σπασίματα έγιναν σε διάφορα πρωταθλήματα και σε διαφορετικές ώρες, άρα όποιος είχε την υπομονή και την επιμονή να αναζητήσει «βόμβες» σε όλο το φάσμα του τετραημέρου πρέπει να βγήκε κερδισμένος. Από την άλλη, όσοι είναι της γνωστής τακτικής «αφού δεν πέρασαν τα φαβορί το απόγευμα, το βράδυ θα έρθουν… κορδόνι», έφαγαν τα μούτρα τους. Τέλος πάντων, κουπόνι ήταν και πέρασε, μπροστά μας τώρα έχουμε ένα τριήμερο με πολλά φιλικά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν δύο κατηγορίες παικτών. Η μία που λέει ότι «τέτοιοι αγώνες προσφέρονται μόνο για συμπεράσματα από τη μεριά των ομοσπονδιακών τεχνικών και για σύσφιγξη σχέσεων ανάμεσα στους παίκτες» (to know us better, όπως εύστοχα γράφει ο Billaras, σελ. 8) και η άλλη που υποστηρίζει ότι βλέποντας τις 11άδες, είναι εύκολο να καταλάβεις πού θα γείρει το ματς».



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ δυσφορήσετε βλέποντας τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, απλώς να επισημάνουμε ότι είναι το τελευταίο –μέχρι τον Μάιο- με τέτοιους αγώνες στη σύνθεσή του. Την άλλη εβδομάδα επαναρχίζει η γιορτή στα δύο… σεντόνια (Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ), μετά έχουμε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και πολλά άλλα. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για τις επόμενες μέρες.

Η Εθνική μας περιμένει την Ελβετία στο Φάληρο, με τον Σάντος να έχει καλέσει 11 ξενιτεμένους διεθνείς, μετά τη… μετανάστευση άλλων τριών (Τοροσίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος) τις τελευταίες μέρες. Για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στην 20άδα περιλαμβάνονται περισσότεροι παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό απ’ ό,τι μέσα στη χώρα! Κατά τα άλλα, υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις: Αγγλία – Βραζιλία, Ολλανδία – Ιταλία, Γαλλία – Γερμανία, ενώ η Κύπρος συγκρούεται με τη Σερβία και η Σουηδία με την Αργεντινή.

ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, έχουμε εξ αναβολής αγώνες σε Αγγλία, Σκωτία, Β’ Γαλλίας, τα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, προκριματικά Μουντιάλ στη ζώνη της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής, αλλά πάνω από όλα τους δύο ημιτελικούς αγώνες του Κόπα Αφρικα, όπου τα φαβορί έχουν ήδη αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Διαβάστε όλα τα στοιχεία που σας δίνουν οι συνάδελφοι στην King Bet της Τρίτης, ακούστε στο διαδικτυακό www.betradio.com ειδήσεις, προτάσεις, μηνύματα ακροατών, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία. Τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις