KING BET Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2013


ΠΗΡΑΜΕ την πρώτη… δόση το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης με τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και εν αναμονή της δεύτερης (την ερχόμενη εβδομάδα), ας αφοσιωθούμε στα πρωταθλήματα που υπάρχουν στο κουπόνι, τα οποία είναι (ζωή να ‘χουν…) 27. Βάλτε και το Κύπελλο Αγγλίας για να έχετε πλήρη γεύση τού τι μας περιμένει.
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ λοιπόν το τετραήμερο; Καταρχήν, δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, Αρης – Παναθηναϊκός στο «Βικελίδης». Η μάχη των δύο «δικεφάλων» φέρνει τις ομάδες σε καλή (ψυχολογική) κατάσταση, ειδικά δε την ΑΕΚ που στο β’ γύρο κάνει εξαιρετική πορεία. Ακριβώς αντίθετη η εικόνα στο άλλο ζευγάρι. Ο Αρης μπήκε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τα τελευταία αποτελέσματα και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, αλλά και ο Παναθηναϊκός απομακρύνεται από την πεντάδα και αν συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς, οφείλει να κοιτάξει να δει τι γίνεται πίσω του…



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με Κύπελλο Αγγλίας και τη φάση των «16». Μην ψάξετε το μεγάλο ζευγάρι, δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως πολλά αμφίρροπα ματς και θυμηθείτε λίγο τι… μακελειό έγινε στον προηγούμενο γύρο για να διαπιστώσετε πόσο «επικίνδυνοι» είναι αυτοί οι αγώνες για τα φαβορί. Πάμε στην Ιταλία για να βρούμε το Ρόμα – Γιουβέντους («με φόρα η Γιούβε», γράφει ο Πάνος Γαρίδης), στη Γερμανία το Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν («με το μυαλό στην Αρσεναλ», φωνάζει ο Γεράσιμος Μανωλίδης), στη Γαλλία το Μπορντό – Λυών, στην Ισπανία το Σεβίλλη – Λα Κορούνια («τρίτο τεχνικό στην Ντεπορτίβο», μέτρησε ο Γιώργος Χαϊκάλης), αλλά πάνω από όλα περιμένουμε το Ακίσασπορ – Γαλατασαράι. Ο Φάνης Γκέκας θα συναντήσει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, σε μια αναμέτρηση που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα είχε δει ο Λαρισαίος φορ όταν έδινε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας του.

Α, να μην ξεχάσουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος Αυστρίας (ο Κώστας Φίλιος παρουσιάζει τα φιλικά και τις μεταγραφές στην περίοδο της διακοπής) και ένα ξεχωριστό θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (σελ. 12, DNA), για τα σκορ που καθυστερούν σε 8 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ πολύ μπάσκετ και μάλιστα μια σελίδα αφιέρωμα στο All Star Game του ΝΒΑ (με προτάσεις και ειδικά στοιχήματα), έχουμε ΚΙΝΟ, ΠΡΟ-ΠΟ, θέματα για τους πράκτορες και πολλές στήλες με κάθε είδους εκτιμήσεις και απόψεις. Εξτρα ενημέρωση θα υπάρχει και το www.betradio.com, με live ενημέρωση των αγώνων και πονταρίσματα της… τελευταίας στιγμής. Τα λέμε πάλι την Τρίτη, με Μίλαν – Μπάρτσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις