KING BET Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2013

Οι δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας άφησαν… στυφή (στοιχηματικά, εννοείται) γεύση, καθώς –ειδικά την Τρίτη- έγινε «μακελειό», με τα καυτά φαβορί να πέφτουν κάτω το ένα μετά το άλλο… Και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν η 5η αγωνιστική, άρα οι κορυφαίες ομάδες ήθελαν να ξεμπερδεύουν από τώρα, χωρίς να περιμένουν το φινάλε των ομίλων. Θα αφήσουμε για δύο εβδομάδες στην ησυχία τους τα… σεντόνια, ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά με τα πρωταθλήματα, που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα πριν από τη διακοπή λόγω εορτών (δεν μιλάμε για Αγγλους και Σκωτσέζους που είναι… Duracell) και όλες οι ομάδες θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά αυτό; Οτι αναμένεται να δούμε πολλές εκπλήξεις, πολλά «ανάποδα» αποτελέσματα, γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή, σοβαρή μελέτη και αρκετή τύχη. Για τα δύο πρώτα, εμείς σας έχουμε… εξασφαλίσει πλήρες ρεπορτάζ ώστε να ξέρετε τα πάντα γύρω από όλα τα ματς, για την τύχη το αφήνουμε σε σας…


Τι έχουμε λοιπόν για το τελευταίο κουπόνι του Νοεμβρίου και πρώτο του Δεκεμβρίου; Τα πάντα. Παρότι λείπει το «μεγάλο» ζευγάρι, υπάρχουν αγώνες με μοιρασμένο σετ αποδόσεων, ομάδες με πολλές ελλείψεις και πρωταθλήματα που πλησιάζουν στη λήξη τους. Ας τα δούμε, ξεκινώντας από το δικό μας. Στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια των «πράσινων» να σταθεροποιήσουν την παρουσία τους στην πεντάδα, προερχόμενοι μάλιστα από δύο σερί νίκες. Δύσκολη αποστολή έχει ο κουρασμένος από το ταξίδι στο Καζακστάν, ΠΑΟΚ, που τη Δευτέρα πάει στα Γιάννενα, ενώ και τα άλλα 6 ματς του προγράμματος έχουν –για διαφορετικούς λόγους- το δικό τους ενδιαφέρον. Στην Αγγλία, έχουμε Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βαρύ το κλίμα για τον προπονητή της πρώτης, Βίλας Μπόας, έφτιαξε κάπως η κατάσταση για τον Μόγιες, η ομάδα του οποίου έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Αρσεναλ στο Κάρντιφ (θυμίζουμε ότι από την Ουαλία δεν πέρασε ούτε η Σίτι ούτε η Γιουνάιτεντ ούτε η Εβερτον), πιο εύκολα τα πράγματα για τη φιλόδοξη Λίβερπουλ (παίζει στο Χαλ).

Στη Γερμανία, η επέλαση της Μπάγερν δεν αναμένεται να ανακοπεί από την Μπράουνσβαϊγκ, ωστόσο η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στο Μάιντζ και αν αφήσει βαθμούς θα ψάχνει με το κυάλι τους Βαυαρούς. Στην Ιταλία, η ασθμαίνουσα (πήρε παράταση… ζωής από το διπλό στη Γλασκώβη) Μίλαν ταξιδεύει στη Σικελία, ενώ τη Δευτέρα έχουμε το μεγάλο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Νάπολι. Στην Ισπανία, ο Βαλβέρδε απειλεί την Μπαρτσελόνα (διαβάστε σχετικά το θέμα του Σταύρου Κολίλα, σελ. 6), στην Ολλανδία η Φέγενορντ περιμένει με άγριες διαθέσεις την Αϊντχόφεν, ενώ σε Αργεντινή και Βραζιλία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά τα ρεπορτάζ των συναδέλφων ώστε να έχετε πλήρη γνώση. Αυτά προς το παρόν. Τα λέμε πάλι την Τρίτη με κουπόνι 90 αγώνων περίπου. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις