KING BET Tρίτης 26 Νοεμβρίου 2013

Το έχετε καταλάβει ότι δύο μόλις στροφές πριν από την… καρό σημαία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις 3 ομάδες έχουν εξασφαλίσει και τυπικά την παρουσία τους στα νοκ άουτ; Η Μπάγερν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Οι υπόλοιπες δεν μπορούν να αισθάνονται άνετα. Τι είπατε; Είναι κι ο Ολυμπιακός; Ναι, υπό Κ.Σ. (όπως λέγαμε στις Φυσικές Επιστήμες), αρκεί δηλαδή να μη γίνουν τίποτα… μαγικά. Θα ξέρετε βέβαια ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν από τώρα να βρεθούν στους «16». Χρειάζονται έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, όχι και τόσο απίθανο, για να πανηγυρίσουν πρόωρα την πρόκρισή τους. Ακόμα κι αν ηττηθούν στο Παρίσι, εφόσον η Αντερλεχτ νικήσει την Μπενφίκα, τότε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Βέλγους στο Φάληρο θα αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Υπάρχει κι άλλος δρόμος.



Παίρνει βαθμό ο Ολυμπιακός στο «Παρκ ντε Πρενς», δεν κερδίζει η Μπενφίκα στις Βρυξέλλες, πάλι η 2η θέση κρίνεται και μαθηματικά (λόγω ισοβαθμίας) υπέρ των Πειραιωτών. Θέλετε να πούμε και για τον τρίτο δρόμο; Ε, αυτός είναι λίγο… ακραίος, καθώς αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Παρί, αλλάζουν οι ισορροπίες και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα καλοβλέπουν την 1η θέση του ομίλου.

Στο κοσμοπολίτικο Παρίσι, λοιπόν, η ομάδα του Μίτσελ καλείται να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι δικαιούται να μπει στην κλήρωση των «16». Απέναντί της η βαθύπλουτη (σε χρήμα και ποδοσφαιρική αξία) Παρί, η ομάδα που πέρασε σαν σίφουνας από το «Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα, «τιμωρώντας» την ελληνική ομάδα για το… τρελό α’ ημίχρονο που είχε προσφέρει στον κόσμο της. Εκτοτε, πολλά άλλαξαν, αυτό που έμεινε ίδιο είναι η σοβαρότητα που δείχνει ο Ολυμπιακός, εντός και εκτός συνόρων.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολλά κρίσιμα ματς, σε όλους τους ομίλους. Δείτε, για παράδειγμα, σε τι δυσχερή θέση έχουν βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δοκιμάζεται στο Λεβερκούζεν), η Γιουβέντους (τελευταία στον 2ο όμιλο), η Ντόρτμουντ, η Πόρτο, η Μίλαν. Μιλάμε για «βαριά ονόματα» στον ευρωπαϊκό χάρτη, που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας.
Λιγότερο… νεφελώδης είναι η κατάσταση και στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς 9 ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στους «32».

Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς (η πρόκριση του ΠΑΟΚ, δηλαδή) είναι εξασφαλισμένη, ωστόσο ο στόχος της πρωτιάς στον 12ο όμιλο αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τον «δικέφαλο», γι’ αυτό πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός στο «Αστάνα Αρένα», νικώντας τη Σαχτιόρ. Το θέμα είναι να ηρεμήσει μετά από όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και να διώξει την πίεση από το ματς με τον Αρη.

Κατά τα λοιπά, στο κουπόνι βρίσκουμε πλήρες πρόγραμμα σε Α’, Β’ Αγγλίας, έξι αγώνες από την Κόνφερενς, εξ αναβολής αναμετρήσεις από Τσάμπιονσιπ και Αυστρία, τον δεύτερο τελικό στο Κύπελλο Βραζιλίας και τους δύο ημιτελικούς στο Σουνταμερικάνα. Ο,τι πρέπει δηλαδή για να κυλήσει με τεράστιο ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον το ερχόμενο τριήμερο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Παρασκευή με φουλ κουπόνι.

Διαβάστε ακόμα στην King Bet της Τρίτης:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τώρα κρίνονται όλα
Φώντας Τσούνης: Γερμανικά DNA
Μπιλάρας: Δεν ξέχασε την ήττα στο Λονδίνο
Γιάννης Καρατζαφέρης: Ξεμπερδεύει η Αρσεναλ
Σταύρος Κολίλας: Εγκεφαλικό την ώρα της κλήρωσης
Γιώργος Δήμητσας: «Φέργκιουσον, φύγε»

Πάνος Παπατσώρης: Ούτε συγχωρεί ούτε ξεχνά ο Special One

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις