KING BET Παρασκευής 20 Ιουνίου 2014

Δεν περιμέναμε το Μουντιάλ για να διαπιστώσουμε πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι ο Μέσι, που μπορεί με μία ενέργεια να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Ούτε μάθαμε τώρα τις ηγετικές ικανότητες του Πίρλο, που λες και έχει μάτια στην πλάτη. Ούτε είδαμε για πρώτη φορά την εκτελεστική δεινότητα του Μπενζεμά, που –απελευθερωμένος ίσως από τη… μη παρουσία του Ρονάλντο- δείχνει ένας από τους πλέον ολοκληρωμένους φορ τούτη την εποχή. Ούτε καταλάβαμε ότι ο Ρόμπεν διαθέτει αστείρευτο ταλέντο και η ταχύτητά του είναι παροιμιώδης. Ούτε, βέβαια, ανακαλύψαμε την ποιότητα του Τόμας Μίλερ, που λες και περιμένει τις μεγάλες διοργανώσεις για να βγάλει στο χορτάρι όσα κουβαλάει στο μυαλό του. Ωστόσο, τόσο αυτούς όσο και ορισμένους άλλους, τώρα που τους βλέπουμε με το εθνόσημο, μας δημιουργείται η βεβαιότητα ότι μπορούν να πάρουν τις πλάτες τους τις Εθνικές τους ομάδες και τις φτάσουν ψηλά.



Πόσο ψηλά; Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως τα σταυρώματα στην επόμενη φάση, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι τότε, καθόμαστε και τους απολαμβάνουμε…

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Ποδοσφαιριστές και ομάδες που απογοητεύουν. Οπως ο Ρονάλντο, σαφέστατα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, όπως οι Ισπανοί που εγκατέλειψαν νωρίς, όπως πολλοί Αφρικανοί που δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τον ντόρο που έχει γίνει για την παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας. Οπως, ασφαλώς, η ίδια η Βραζιλία, που και στα δύο ματς έμεινε στα ρηχά και προκαλεί… ανησυχία μήπως τελικά δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Με δεκατρία ζευγάρια συνεχίζεται η δράση για το επόμενο τετραήμερο. Ολα, λίγο έως πολύ, έχουν ενδιαφέρον, καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά σε όλους τους ομίλους. Το Μουντιαλικό κουπόνι ξεκινάει με Ιταλία – Κόστα Ρίκα και τελειώνει με τα δύο ματς της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Στην King Bet θα βρείτε τα ρεπορτάζ, τα στατιστικά, τις προτάσεις, τις 11άδες, τις παραδόσεις, τους διαιτητές και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να παίξετε σωστά. Αυτό που απομένει σε εσάς είναι να βάλετε τη γνώση, την έμπνευση (και φυσικά τα χρήματα). Καλή μελέτη και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Τα ξαναλέμε την Τρίτη με Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις