KING BET Τρίτης 3 Ιουνίου 2014

Αν κάποιος θέλει να δει το ποτήρι μισογεμάτο, θα πει ότι η εικόνα της Εθνικής μας στο πρώτο φιλικό με την Πορτογαλία ήταν θετική. Με τρεξίματα στο β’ ημίχρονο, με ενέργεια, με φρεσκάδα, με καλές φάσεις, με τις γραμμές κοντά, με, με, με. Αν θέλει να το δει μισοάδειο, θα πει ότι στο α’ ημίχρονο δεν ξεμυτίσαμε από το καβούκι μας, δεν κρατήσαμε μπάλα, δεν απειλήσαμε, δεν, δεν, δεν. Αλλά, όπως είπε και ο Σάντος, από τα φιλικά κρατάς μόνο σημειώσεις. Αν μάλιστα πάρεις και αποτέλεσμα, όπως αυτό το 0-0, ακόμα καλύτερα. Και έχει απόλυτο δίκιο. Γι’ αυτό άφησε να εννοηθεί ότι στα δύο επερχόμενα τεστ με Νιγηρία και Βολιβία θα δοκιμάσει κι άλλα πράγματα, μπας και γεμίσει το σημειωματάριό του και καταλήξει στο ιδανικό σχήμα της πρεμιέρας μας με την Κολομβία. Χρόνος υπάρχει, όπως υπάρχει και πολύ κέφι ανάμεσα στα μέλη της αποστολής.



Το βλέπεις στα μάτια τους…
Δεύτερο φιλικό, αυτό με τη Νιγηρία σε αμερικάνικο έδαφος. Την ομάδα που, όταν τη φέρνουμε στο νου, μας κάνει να χαμογελάμε. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πρώτη νίκη μας σε Μουντιάλ, πριν από τέσσερα χρόνια στη Νότιο Αφρική, με Σαλπιγγίδη και Τοροσίδη να ανατρέπουν το 0-1 του 16ου λεπτού. Οσο για εκείνους που θυμούνται την ήττα με 2-0 στο Μουντιάλ του 1994, ε, μάλλον είναι αυτοί που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο.

Μια βδομάδα και κάτι… ψιλά πριν από την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο κουπόνι κυριαρχούν τα φιλικά των Εθνικών ομάδων. Και αν προσέξατε, μέχρι τώρα λείπουν τα μεγάλα σκορ. Λογικό, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά, παίζουν χαλαρά φοβούμενοι τραυματισμούς (είδατε τι έπαθε ο Μοντολίβο) και οι προπονητές κάνουν αρκετές αλλαγές. Το τριήμερο λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία, πέρα από το ξενύχτι για τη δική μας Εθνική, να παρακολουθήσουμε τη Βραζιλία (με τον Παναμά), το Μεξικό (με τη Βοσνία), την Ολλανδία (με την Ουαλία), την Αγγλία (με τον Ισημερινό), την Αργεντινή (με το Τρίνινταντ), την Ουρουγουάη (με τη Σλοβενία) και την Ακτή Ελεφαντοστού (με το Ελ Σαλβαδόρ), σε σημαντικά παιχνίδια.

Να μην παραλείψουμε, όμως, και ορισμένες διοργανώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οπως το Κύπελλο Νορβηγίας, όπως το MLS, τη Β’ Βραζιλίας, τη Φινλανδία και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Κάπως έτσι συμπληρώνεται το μεσοβδόμαδο κουπόνι, ενώ στο μπάσκετ ξεχωρίζει ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συναδέλφων, μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να οδηγηθείτε στο ταμείο.

Εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή, με μια ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: έναν πλήρη στοιχηματικό οδηγό για το Παγκόσμιο Κύπελλο και 12 DVD με την ιστορία των Μουντιάλ σε τιμή έκπληξη. Θα δείτε ομάδες, ποδοσφαιριστές και πανέμορφα γκολ από τις προηγούμενες διοργανώσεις, η καλύτερη… προθέρμανση δηλαδή για ό,τι περιμένουμε να απολαύσουμε σε λίγες μέρες στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις