KING BET Παρασκευής 6 Ιουνίου 2014

Αν έμπαινε κάποιος το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της KING BET, το πιο πιθανό είναι να άκουγε ένα μακρόσυρτο «ουφ». Επιφώνημα ανακούφισης είναι αυτό. Από τη μέρα που τελείωσαν τα περισσότερα πρωταθλήματα, οι συντάκτες της εφημερίδας «πλακώθηκαν» (ευτυχώς εντός εισαγωγικών…) στο γράψιμο. «Αφιέρωμα Μουντιάλ» ήταν η εντολή. Και καλά, η Αργεντινή ή η Αγγλία και η Ιταλία δεν θέλουν τρελό ψάξιμο. Αλλά οι Ονδούρες και τα Ιράν; Εκεί καταναλώνεις πολλές ώρες για να βρεις στοιχεία, τους παίκτες, τους σχηματισμούς, τον προπονητή, την ιστορία τους. Τέλος πάντων, η περιπέτεια έληξε και είχε αίσιο (θέλουμε να πιστεύουμε) τέλος. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το ένθετο αφιέρωμα (56 σελίδων) στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη στα γήπεδα της Βραζιλίας.



Τι περιλαμβάνει αυτό το αφιέρωμα; Καταρχάς, τα… κλασικά εικονογραφημένα. Την παρουσίαση των 32 ομάδων, με ρόστερ, παίκτες – κλειδιά, τον προπονητή και το σύστημα που επιλέγει, τη διάταξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συν κάποια στατιστικά και ιστορικά στοιχεία. Από κει και πέρα, θα βρείτε τα κορυφαία στοιχήματα που επέλεξαν οι συντάκτες μας: πρωτιά στον όμιλο, συνδυασμό πρόκρισης, τελευταία θέση, σκόρερ και βαθμούς.

Επίσης, θα διαβάσετε έξτρα θέματα, όπως για παράδειγμα τη στατιστική απεικόνιση των προκριματικών αγώνων για κάθε χώρα και πώς… συμπεριφέρονται όταν ανοίγουν το σκορ και αντίστοιχα όταν βρίσκονται πίσω, παρουσίαση των πιο πιθανών πρώτων σκόρερ και ποιους αξίζει να… στοχεύσουμε, τα γήπεδα και τις πόλεις του Μουντιάλ, το πρόγραμμα, τα πρόσωπα και τα ρεκόρ που έχουν σημαδέψει τις προηγούμενες διοργανώσεις, τους διαιτητές, συν πίνακες με τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις χώρες κάθε ηπείρου.
Δεν ξέρουμε πόσο ικανοποιημένοι θα μείνετε από τούτο το ένθετο, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μέχρι να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και σε όλη την πορεία ως τον τελικό, το συντακτικό επιτελείο της εφημερίδας θα βρίσκεται επί ποδός, μεταφέροντας –στοιχηματικά πάντα- ό,τι χρειάζεστε για να ποντάρετε σωστά και με γνώση.

Υπάρχει και μια άλλη προσφορά στο φύλλο της Παρασκευής, στην έκδοση των 5,90 ευρώ. Εκτός από την εφημερίδα και το ένθετο για το Μουντιάλ, θα πάρετε 12 DVD με τις κορυφαίες στιγμές των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Θα θυμηθείτε ή θα μάθετε για τεράστιους ποδοσφαιριστές, θα δείτε πανέμορφα γκολ και θα ζήσετε τη μαγεία των Μουντιάλ.

Αυτά ως μια πρόγευση για το τι θα βρείτε στο φύλλο της Παρασκευής. Οι 96 σελίδες της King Bet είναι γεμάτες στοίχημα, με πολλές προτάσεις για όλα τα αθλήματα και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Τα ξαναλέμε την Τρίτη, όταν η Εθνική μας θα έχει πατήσει το πόδι της στη Βραζιλία…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις