KING BET Παρασκευής 13 Μαρτίου 2015

Σαράντα δύο. Τόσες είναι οι διοργανώσεις που απαρτίζουν το κουπόνι του τετραημέρου (με την Τσεχία να κάνει… ντεμπούτο). Πιο φουλ πρόγραμμα δεν γίνεται. Ή, μάλλον, γίνεται, όταν ξεκινήσουν οι Σκανδιναβίες και οι Βραζιλίες. Ορεξη να ‘χουμε να δουλεύουμε, όρεξη να ‘χετε να διαβάζετε. Μέχρι τότε (αρχές Απριλίου), «οφείλουμε» να ρίξουμε το βάρος στα πρωταθλήματα που εξελίσσονται και μπαίνουν στο… βιράζ (η «τελευταία στροφή», για τους στιβικούς).
Οσο κι αν ψάξει κάποιος να βρει το ντέρμπι του γουικέντ, μάταιος κόπος. Δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως πολλά σημαντικά παιχνίδια, με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, δείτε τι μας περιμένει στην Αγγλία (με Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ, Τσέλσι – Σαουθάμπτον και Σουόνσι – Λίβερπουλ) ή στη Γαλλία (με Μπορντό – Παρί και Μαρσέιγ – Λυών).



Εμείς όμως επιλέξαμε να προβάλουμε στο εξώφυλλο τους τρεις πρωτοπόρους από ισάριθμα πρωταθλήματα που έχουν δύσκολες αποστολές εκτός έδρας. Τρεις ομάδες από τις οποίες οι δύο (Μπάγερν, Γιουβέντους) έχουν κολλημένο το πόδι στο γκάζι και δεν… κοιτάζουν καν στον καθρέφτη, η δε τρίτη (Μπαρτσελόνα) ανέβηκε κορυφή μόλις την περασμένη Κυριακή και δεν έχει… διάθεση να κατέβει. Σε Βρέμη, Παλέρμο και Εϊμπαρ δοκιμάζονται οι τρεις αυτές ομάδες αύριο και μπορεί να δείχνουν ακλόνητα φαβορί (φαίνεται στις αποδόσεις), ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολα θα περάσουν από εκεί…

Να πούμε δυο πράγματα για τη Σούπερ Λίγκα; Ενα σωρό προβλήματα έχει το πρωτάθλημά μας, αλλά μας κρατά σε εγρήγορση. Μάλιστα, μετά την αγωνιστική που πέρασε, άλλαξαν κάπως οι ισορροπίες, ειδικά δε στις τελευταίες θέσεις ο πήχης της σωτηρίας ανέβηκε. Πλέον, το όριο πήγε στους 36-39 βαθμούς.

Το ερχόμενο τριήμερο, έχουμε ΠΑΟΚ – Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη – Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό – Ξάνθη και ένα «εξάποντο» στη Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος – Πλατανιάς.
Πάμε στα γρήγορα να δούμε τι άλλο υπάρχει. Τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο (ελάχιστες οι εκκρεμότητες, τις παρουσιάζει ο Νίκος Μπέλτσος στις σελίδες 64-65), ένα ματς για το Κύπελλο Αγγλίας τη Δευτέρα (Ρέντινγκ – Μπράντφορντ στη ρεβάνς του 0-0), διπλή αγωνιστική στη Β’ Ολλανδίας, τελικός Λιγκ Καπ στη Σκωτία. Κάπου 340 ματς στη σούμα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με Σούπερ Λίγκα, Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις