KING BET Τρίτης 3 Mαρτίου 2015

Με 115 περίπου ματς το ερχόμενο τριήμερο, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Πάρα πολλές επιλογές λοιπόν για παιχνίδι, κι ας μην υπάρχουν ευρωπαϊκά Κύπελλα μεσοβδόμαδα. Ας κάνουμε ένα σύντομο πέρασμα από Ευρώπη και Λατινική Αμερική για να δούμε τι έχουμε.
Στην Πρέμιερ Λιγκ όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Εντάξει, στη μάχη του τίτλου η εστεμμένη πλέον (με το τρόπαιο του Λιγκ Καπ) Τσέλσι έχει αβαντάζ 5 βαθμών και ενός αγώνα λιγότερου, αλλά πίσω της όλοι δικαιούνται να ελπίζουν. Η Σίτι, η Αρσεναλ, η Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ , η Σαουθάμπτον και η Τότεναμ διεκδικούν τα τρία εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και ο Πελεγκρίνι ισχυρίζεται ότι η ομάδα του δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για το repeat. Σήμερα και αύριο διεξάγεται η 28η αγωνιστική, με παγίδες για τους «μεγάλους». Για Τσέλσι και Αρσεναλ, που δεν φεύγουν από το Λονδίνο, αλλά έχουν δύσκολες αποστολές με Γουέστ Χαμ και ΚΠΡ αντίστοιχα, όπως και για τη Μάντσεστερ Γ. που ταξιδεύει στο Βορρά για να αντιμετωπίσει την πάντα απρόβλεπτη Νιούκαστλ.



Οι άλλες τέσσερις της πρώτης επτάδας μπορούν να νιώθουν ελαφρώς πιο άνετα, καθώς η Σίτι περιμένει τη Λέστερ, η Λίβερπουλ την Μπέρνλι, η Τότεναμ τη Σουόνσι και η Σαουθάμπτον την Κρίσταλ Πάλας. Με πλήρες πρόγραμμα σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, εξ αναβολής αγώνες σε Κόνφερενς, Πρέμιερ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Σκωτίας ολοκληρώνεται η δράση στη Βρετανία και εκεί αναμένεται να… πάνε τα περισσότερα πονταρίσματα.

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Γερμανίας, όπου η αναγεννημένη Ντόρτμουντ παίζει στη Δρέσδη, η Μπάγερν φιλοξενεί την Μπράουνσβαϊγκ, με την απόδοση του άσου να… προσεγγίζει τη μονάδα, ενώ το πολυβόλο της Βόλφσμπουργκ εκστρατεύει στη Λειψία. Tην Τετάρτη διεξάγονται και οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο «Μαδριγάλ» η Μπαρτσελόνα καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 που νίκησε τη Βιγιαρεάλ πριν από 20 μέρες, ωστόσο το άλλο ζευγάρι άφησε ανοιχτά… ζητήματα, καθώς Εσπανιόλ και Μπιλμπάο έχουν ίσες σχεδόν πιθανότητες για τελικό μετά το 1-1 στη Βασκωνία.

Πρώτοι ημιτελικοί στο Κύπελλο Ιταλίας, με Γιουβέντους – Φιορεντίνα και Λάτσιο – Νάπολι στη σέντρα, νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Γαλλίας (Παρί Σ.Ζ. – Μονακό τα ξαναλένε μετά από τρεις μέρες, αυτή τη φορά σε παριζιάνικο έδαφος), ενώ Κύπελλο έχουν και σε Τουρκία, Ελβετία, Δανία, Σουηδία, Πορτογαλία.

Αφήσαμε για το τέλος δύο πρωταθλήματα με πλήρεις αγωνιστικές, την Αυστρία και τη Β’ Ιταλίας, ενώ διεξάγονται και 10 ματς στο Λιμπερταδόρες, που ξεκίνησε πολύ καλά για τους παίκτες του στοιχήματος στις δύο πρώτες στροφές. Α, να μην ξεχάσουμε ότι στο σημερινό φύλλο θα βρείτε αφιέρωμα στην Ιρλανδία που ξεκινά την Παρασκευή και πολύ μπάσκετ, με Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού ξανά την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις