KING BET Παρασκευής 20 Μαρτίου 2015

Το όνομα Γιεγιού Γιουν σας λέει τίποτα; Οχι; Λογικό. Μήπως το όνομα Πετάχ Τίκβα; Πάλι όχι; Αν όμως σας πούμε ότι από δω και στο εξής θα τις βλέπετε συνέχεια μπροστά σας, ίσως αρχίσετε να τις μαθαίνετε. Εμείς (ο Σπανούδης, δηλαδή) κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να στις παρουσιάσουμε στο σημερινό φύλλο, γιατί πολύ απλά ο ΟΠΑΠ συμπεριέλαβε στο κουπόνι του τη Νότια Κορέα και το Ισραήλ. Χρειάζεται μεγάλη συζήτηση το κατά πόσον κάτι τέτοιο ωφελεί τον παίκτη του στοιχήματος. Κάποιοι λένε ότι τώρα έχουν περισσότερες επιλογές, κάποιοι άλλοι ότι μπερδεύονται με τόσες διαφορετικές διοργανώσεις. Ο χρόνος θα δείξει ποιοι έχουν δίκιο… Ας αφήσουμε όμως τη Γιεγιού, γιατί την Κυριακή είναι μια μεγάλη (ποδοσφαιρική) μέρα. Δύο τεράστια ντέρμπι (δεκτή οποιαδήποτε ένσταση, καθότι ντέρμπι σημαίνει αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες της ίδια πόλης), με τέσσερα εκ των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη, που έχουν δισεκατομμύρια πιστούς.

Να τα πάμε με χρονική σειρά; Στις 15:30 την Κυριακή, μην προγραμματίσετε το παραμικρό. Ξεχάστε βόλτα, καφέ, χαλάρωμα ή μεσημεριανή ραστώνη. Εχει Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πλέον παραδοσιακή κόντρα στο Νησί, με 191 συνολικά ματς στο παρελθόν! Ρίξτε μια ματιά στα social media για να διαπιστώσετε με πόση λαχτάρα περιμένουν οι φίλοι αυτών των δύο αντιπάλων το μεθαυριανό ματς.

Από τη μια η πιο hot ομάδα στην Αγγλία, η Λίβερπουλ, με 32 κερδισμένους βαθμούς από τους 36 διαθέσιμους μετά την Boxing Day. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ, που κρατάει με νύχια και με δόντια την 4η θέση και αν περάσει από το «Ανφιλντ», δικαιούται να κοιτάζει πιο ψηλά (μέχρι τη 2η, δεν έχει πιο πάνω…).

Αφού πάρουμε την πρώτη… δόση και συνέλθουμε κάπως, το βράδυ έρχεται… νέο κύμα ποδοσφαιρικής μαγείας. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ. Χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, πέρα από δύο ονόματα, δύο αριθμούς και μια βαθμολογία; Μέσι, Ρονάλντο, 32 και 30 γκολ αντίστοιχα, 65 βαθμούς η Μπάρσα (έτσι είναι το σωστό…), 64 η «βασίλισσα».

Α, να προσθέσουμε μόνο ότι δύο προνομιούχοι συντάκτες της KINGBET θα δουν το clasico από κοντά. Αδικη η κοινωνία. Κάποιοι πάνε τα ταξιδάκια τους και κάθε χρόνο βλέπουν αυτό το σπουδαίο ματς από τις εξέδρες του «Καμπ Νόου» και κάποιοι άλλοι ψάχνουν να βρουν τηλεόραση για να απολαύσουν το 90λεπτο.

Εντάξει, δεν είπαμε τίποτα για το κουπόνι και τα άλλα πρωταθλήματα. Ουδέν πρόβλημα. Τα λένε, όσο πιο εύστοχα γίνεται, οι συντάκτες στις 95 σελίδες που ακολουθούν. Καλή επιτυχία και ραντεβού ξανά την Τρίτη…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις