KING BET Τρίτης 17 Mαρτίου 2015

Μπορεί να έχουμε χάσει την… μπάλα στη Σούπερ Λίγκα με όλα αυτά που έχουν συμβεί φέτος (λιγότερες ομάδες, λιγότερα ματς, απών ο κόσμος στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές), ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Τόσο σε επίπεδο κορυφής (ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη μάχη) όσο και στα άλλα δύο μέτωπα (πλέι οφ και παραμονή). Αρκετές απορίες θα μας… λυθούν Τετάρτη και Πέμπτη μετά τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης (26ης) αγωνιστικής. Κορυφαίο ματς του διημέρου, αυτό στο Περιστέρι, ανάμεσα στον αναγεννημένο Ατρόμητο και τους «πράσινους», που θα συγκρουστούν αύριο το βράδυ, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, ενώ ξεχωρίζουν και τα  Λεβαδειακός – Καλλονή, Ξάνθη – Παναιτωλικός, Πανιώνιος – Βέροια, με τον Ολυμπιακό να κλείνει το πρόγραμμα υποδεχόμενος μεθαύριο τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης.



Πάμε και εκτός τειχών. Αν οι ρεβάνς της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ που μας περιμένουν  κρύβουν το ίδιο σασπένς όπως την περασμένη εβδομάδα, τότε χαλάλι οι ώρες που θα σπαταλήσουμε μπροστά στην τηλεόραση. Μπορούμε άραγε να ζήσουμε ένα νέο θρίλερ; Στα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια είναι δύσκολο, καθώς η πρόκριση έχει… γείρει προς την πλευρά των γηπεδούχων (Μπαρτσελόνα και Μονακό κουβαλάνε τις νίκες στα πρώτα ματς, άρα το προβάδισμά τους δείχνει ισχυρότατο).

Στα άλλα δύο όμως, τα πάντα είναι ανοιχτά. Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο καλείται να επιβεβαιώσει τη… στατιστική (8 νίκες στα 9 τελευταία εντός έδρας σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, οι 6 από αυτές με διαφορά άνω του ενός γκολ!) και να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο έχασε στο Λεβερκούζεν. Το άλλο ματς είναι πιο μεγάλο. Η Ντόρτμουντ περιμένει τη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-1 υπέρ της «Γηραιάς Κυρίας» στο Τορίνο.

Ας αλλάξουμε διοργάνωση. Επαναληπτικοί στο Γιουρόπα Λιγκ μεθαύριο και, με μια πρόχειρη ματιά, πέραν της Σεβίλλης που μπορεί να νιώθει ήσυχη έχοντας… κάβα το εκτός έδρας 3-1 επί της Βιγιαρεάλ, όλες οι άλλες ομάδες ζουν με το άγχος της πρόκρισης. Πιο σημαντικά ζευγαρώματα, τα Ιντερ – Βόλφσμπουργκ (1-3), Ρόμα – Φιορεντίνα (1-1) και Μπεσίκτας – Μπριζ (1-2).

Από τα υπόλοιπα ματς του τριημέρου, σημειώστε τις πλήρεις αγωνιστικές σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας και το Λιμπερταδόρες που έχει προσφέρει αρκετές εκπλήξεις μέχρι τώρα. Οσο για το… ΝΑΦ που βλέπετε στο κουπόνι, είναι το πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής, που ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, καθώς έρχονται κι άλλα… Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με clasico στην Ισπανία και το παραδοσιακό ντέρμπι στην Αγγλία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις