KING BET Τρίτης14 Απριλίου 2015

Τι πέτυχε φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν είχε καταφέρει εδώ και 64 χρόνια; Να νικήσει δύο φορές τη συμπολίτισσα Ρεάλ στο πρωτάθλημα (2-1 εκτός, 4-0 εντός). Δεν είναι μόνο αυτή η επιτυχία που «αβαντάρει» την Ατλέτικο, είναι και το ότι δεν έχει χάσει από τη «βασίλισσα» στις έξι φορές που συναντήθηκαν φέτος.
Αυτά βέβαια είναι στατιστικά, την Τρίτη είναι ένας διαφορετικός αγώνας -πρώτος προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ- και μπορεί να πάει παντού. Οπως και η συνάντησή τους πριν από 11 μήνες στον τελικό της διοργάνωσης (4-1 η Ρεάλ στην παράταση, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 93’). Διαιτητής είναι ο Μίλοραντ Μάζιτς, ο οποίος έχει μόλις έναν άσο στα 6 φετινά παιχνίδια του στη διοργάνωση.
«Ασάκιας» αντιθέτως αποδεικνύεται ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς (4 νίκες γηπεδούχων σε 5 ματς) που σφυρίζει το Γιουβέντους - Μονακό.



«Τσέχος; Πάβελ Νέντβεντ; Είμαστε στους τέσσερις» μας έστειλε στο viber ο Πάνος Γαρίδης και μας είπε -και μοιράζεται μαζί σας- τους σκόρερ, το σκορ και τον τρόπο που θα μπουν τα γκολ στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μονακό. Ο Χρήστος Στεργίου δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει, είναι και αυτές οι 10 προκρίσεις της Γιούβε σε ισάριθμες συγκρούσεις της με Γάλλους -σε διπλά ματς- που δεν σε αφήνουν να… ονειροπολήσεις.

Αήττητη εδώ και 24 εντός έδρας αγώνες για όλες τις διοργανώσεις είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με μία από τις επιτυχίες της να είναι επί της προσεχούς της αντιπάλου, Μπαρτσελόνα. Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος, η οποία με το 2-2 στη Σεβίλλη είδε τη διαφορά της από τη Ρεάλ να μειώνεται στους δύο το Σαββατοκύριακο, δεν θα έχει απέναντί της τον Ιμπραΐμοβιτς, καθότι τιμωρημένος.

Εξαιρετική είναι η παράδοση που έχει η Μπάγερν επί πορτογαλικού εδάφους, και η Πόρτο όμως από τη μεριά της βρήκε δίχτυα στα 11 από τα 13 εντός με Γερμανούς. Για το ποιες ήταν οι δύο ομάδες στις οποίες δεν έβαλε γκολ, όπως και για το σύνολο τερμάτων στις πέντε έως τώρα μεταξύ τους αναμετρήσεις, μεταβείτε στη σελίδα 15.

Εκτός από τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθούν κλασικά την Πέμπτη, ξεκινούν οι μονομαχίες των προημιτελικών και στην Ευρωλίγκα. Το σύστημα γνωστό, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες πάει στο φάιναλ φορ (Μαδρίτη). Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με δύο αγώνες στη Μόσχα (ΤΣΣΚΑ) και ο Ολυμπιακός θα ακολουθεί μία μέρα αργότερα (Τετάρτη, Παρασκευή), στη Βαρκελώνη.

Ραντεβού ξανά την Παρασκευή, με τα τρίτα ματς στην Ευρωλίγκα, τους ημιτελικούς του αγγλικού Κυπέλλου και ένα κουπόνι πιο πλήρες από ποτέ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις