KING BET Τρίτης 28 Απριλίου 2015

Λύνονται μία μία οι απορίες μας σχετικά με τις ομάδες που θα κατακτήσουν τα πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν. Μόλις προχτές η Μπάγερν ανακηρύχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια στη Γερμανία, είχαν προηγηθεί η Αϊντχόφεν και ο Ολυμπιακός σε Ολλανδία και Ελλάδα αντίστοιχα, ακολουθούν η Τσέλσι και η Γιουβέντους (ίσως και μέσα στη βδομάδα!) και περιμένουμε μετά να δούμε ποια εκ των Μπάρτσα ή Ρεάλ θα κόψει πρώτη το νήμα στην Ισπανία και ποια εκ των Παρί ή Λυών στη Γαλλία.
Είδατε τι πρόγραμμα έχουμε το ερχόμενο τετραήμερο; Και μην ξαφνιάζεστε με τη λέξη «τετραήμερο», καθώς ο ΟΠΑΠ έβγαλε κουπόνι τεσσάρων ημερών, συμπεριλαμβάνοντας και τα ματς της Παρασκευής 1ης Μαΐου, διότι εκείνη τη μέρα είναι κλειστά τα πρακτορεία. Αρα, στη σημερινή έκδοση της KING BET θα βρείτε όλους τους αγώνες από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, ενώ θα κυκλοφορήσουμε ξανά το ερχόμενο Σάββατο.



Πάμε να βρούμε τι υπάρχει μπροστά μας. Κατ’ αρχάς, ξεκινώντας από τα… εν οίκω. Την Τετάρτη διεξάγονται οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Διαδικαστικός ο ένας (ο Ολυμπιακός κουβαλάει το 3-0 της Ριζούπολης και ήδη κάνει πρόβα τελικού), λίγο πιο… ανοιχτός ο άλλος (παρότι η Ξάνθη έχει σαφές προβάδισμα, με «προίκα» το υπέρ της 1-0 στο Καυτανζόγλειο). Στην Πρέμιερ Λιγκ συναντάμε δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις.

Λέστερ – Τσέλσι, με τους «μπλε» του Λονδίνου να αγκαλιάζουν τον τίτλο ακόμα κι αν… ηττηθούν (22ο τρόπαιο στην καριέρα του Μουρίνιο) και Χαλ – Λίβερπουλ, με τις «τίγρεις» να παίζουν την ύπαρξή τους και τους «ρεντς» μια από τις τελευταίες τους ζαριές για τετράδα. Αλλα δύο ματς στη Γερμανία. Κύπελλο εδώ, με τους ημιτελικούς Μπάγερν – Ντόρτμουντ και Μπίλεφελντ – Βόλφσμπουργκ, πλήρεις αγωνιστικές σε Ιταλία (Γιουβέντους – Φιορεντίνα αύριο το βράδυ), Ισπανία (ξεχωρίζουν τα Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο), Βέλγιο (απίστευτη εξέλιξη στη μάχη της κορυφής), Ελβετία, Β’ Γαλλίας, Β’ Ιταλίας, Β’ Ολλανδίας, Ιαπωνία, Α’, Β’ Νορβηγίας, Α’, Β’ Σουηδίας, Πολωνία, Νότιο Αφρική, συν ένα σωρό σκόρπια ματς από Αγγλία (Τσάμπιονσιπ, Α’ Αγγλίας), Α’ Γαλλίας, Ιρλανδία, Κίνα, Παραγουάη, Πρέμιερ Σκωτίας, Τσεχία, Φινλανδία, Χιλή, Αμερική, Μεξικό, Αργεντινή. Βάλτε στο… λογαριασμό και αγώνες Κυπέλλου από Αυστρία, Τουρκία, Πορτογαλία, Δανία, Ρωσία, συν έναν από το Λιμπερταδόρες και έχετε το πλήρες μενού ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος κουπονιού.

Οι συντάκτες της KING BET σας παρουσιάζουν στις επόμενες 63 σελίδες τα ρεπορτάζ όλων των ομάδων και τις προτάσεις τους, ενώ θα βρείτε και πλούσια στατιστικά, με πίνακες και πολύ παρασκήνιο. Αυτά ως μια πρώτη εικόνα για το τι έχετε να μελετήσετε και να παίξετε. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε το Σάββατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις