KING BET Μ. Πέμπτης 9 Απριλίου 2015

Στην απορία σας «γιατί η εφημερίδα κυκλοφόρησε Μ. Πέμπτη;», έχουμε έτοιμη την απάντηση. «Για να υπάρχει επιπλέον χρόνος να μελετήσετε και να παίξετε Στοίχημα». Σημειώστε ότι τα πρακτορεία θα είναι κλειστά τη Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο από τις 4 το απόγευμα και όλη την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Αρα, μόνο τη Μεγάλη Πέμπτη έχετε περιθώριο να επισκεφθείτε το πλησιέστερο πρακτορείο. Αν δεν προλάβετε ή είστε σε ταξίδι για τις γιορτές, μπορείτε το πρωί του Μ. Σαββάτου.
Απορία με το «τι περιλαμβάνει το κουπόνι;» αποκλείεται να έχετε, καθώς από τη Μ. Τρίτη ο ΟΠΑΠ κυκλοφόρησε εβδομαδιαίο πρόγραμμα και είστε ενημερωμένοι επ’ αυτού. Με 390 ματς δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, αφού υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για το πενθήμερο και ποια ματς ξεχωρίζουν. Κατ’ αρχάς, ο Οργανισμός άφησε κάποια πρωταθλήματα εκτός στοιχηματισμού, όπως την Αργεντινή, το Μεξικό, τη Χιλή, την Ουρουγουάη, τη Β’ Ολλανδίας.



Εμείς, όμως, τα συμπεριλάβαμε στο σημερινό φύλλο. Τα υπόλοιπα, παίζονται κανονικά. Με φουλ αγωνιστικές σε όλες τις κορυφαίες λίγκες, με ντέρμπι στην Αγγλία, με κρίσιμες μάχες για τη σωτηρία σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία. Μια που είπαμε για την Αγγλία, έχουμε Γιουνάιτεντ – Σίτι. Ξέρετε πότε ήταν η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ βρισκόταν πιο πάνω από την αιώνια αντίπαλό της στη βαθμολογία; Μην κάνετε τον κόπο να το ψάξετε, το βρήκε ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 15). Να συνεχίσουμε με άλλο ένα εντυπωσιακό στατιστικό; Πριν από 3 μόλις μήνες ο Φαν Χάαλ και οι παίκτες του έβλεπαν τις πλάτες των «πολιτών», από 10 βαθμούς απόσταση. Τώρα, έχουν προσπεράσει και την Κυριακή τούς δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουν πιο πολύ, αφήνοντας τη Σίτι στη μιζέρια της…

Στην Μπουντεσλίγκα, βρίσκουμε το Borussia Derby. Γκλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ, που δεν κρίνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αξίζει να το παρακολουθήσουμε, δεδομένου του εκπληκτικού ποδοσφαίρου που παίζει η γηπεδούχος στα τελευταία ματς. Από τα υπόλοιπα, κρατάμε τα Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ και Στουτγάρδη – Βέρντερ, πολύ σημαντικά στη μάχη της επιβίωσης. Στην Ιταλία, ξεχωρίζουμε το Τορίνο – Ρόμα και το Νάπολι – Φιορεντίνα, ενώ στο Τσεζένα – Κιέβο θα κριθεί το όριο σωτηρίας.

Στην Ισπανία, έχουμε τρία ματς απόψε και άλλα δέκα το Σ/Κ/Δ, με τα βλέμματα να μετατοπίζονται στα χαμηλά στρώματα, εκεί όπου εμπλέκονται τουλάχιστον 7 ομάδες. Στη Γαλλία, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς παίζεται μεθαύριο, καθώς Μπαστιά και Παρί διεκδικούν το Λιγκ Καπ, στο Βέλγιο έχουν φουντώσει για τα καλά τα πλέι οφ, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας διανύουμε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και κάθε ματς είναι κρίσιμο, λίγο-πολύ δηλαδή, παντού υπάρχει ενδιαφέρον, κάτι που αυξάνει την επιθυμία μας για τζογάρισμα. Αυτά. Να περάσετε όπως επιθυμείτε τούτες τις μέρες, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και θα τα ξαναπούμε την Τρίτη μετά το Πάσχα με Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις