KING BET Παρασκευής 17 Απριλίου 2015



Αν η Γιουνάιτεντ νικήσει την Τσέλσι τη φτάνει στους 6 βαθμούς. Ομως οι Λονδρέζοι έχουν ένα ματς λιγότερο, στο Λέστερ σε δύο Τετάρτες. Την άλλη εβδομάδα παίζουν στο «Εμιρεϊτς» με την Αρσεναλ, ενώ στη συνέχεια, και αφού έχουν υποδεχθεί τη συμπολίτισσα και αφηνιασμένη Κρίσταλ Πάλας, θα φιλοξενήσουν τη Λίβερπουλ. Γίνεται να το χάσουν οι «μπλε»; «Θέλουν 11 βαθμούς σε επτά ματς» απαντάει ο Μάκης Μηνδρινός και καταλαγιάζει τις διαβολικές μας σκέψεις για αναμπουμπούλα στην κορυφή της Πρέμιερ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές.
Αν δούμε όμως το κάθε ματς ξεχωριστά, όπως λένε και… όλοι οι προπονητές του κόσμου, τότε τίποτα δεν έχει τελειώσει (άλλη… αγαπημένη ατάκα). Ερχόμενη από 6 νίκες (στο πρωτάθλημα) πηγαίνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η ομάδα του Φαν Χάαλ για να συναντήσει τον -σχεδόν- προ εικοσαετίας βοηθό του Ολλανδού στην Μπαρτσελόνα, Μουρίνιο. Αν η Γιουνάιτεντ δεν ηττηθεί, τότε το ντέρμπι με την Αρσεναλ την επόμενη εβδομάδα θα αναζωπυρώσει τα σενάρια στο μυαλό μας.



Αν η Τσέλσι νικήσει, τότε θα ξεφύγει 10 βαθμούς από τους «κανονιέρηδες» και άντε πιάστε την.

Με δέκα λεπτά διαφορά από την έναρξη του αγώνα στο κεντρικό Λονδίνο, και σε απόσταση 13 χιλιομέτρων, η Αρσεναλ θα παίζει τα ρέστα της για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ρέστα θα παίζει και η αντίπαλός της, η 18η στην Τσάμπιονσιπ Ρέντινγκ, η οποία έχει μηδέν στα 12 με την Αρσεναλ! Πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους ήταν πριν από δύο χρόνια, σε εκείνα τα μαγικά 4-1, 5-2 και 7-5!

Στον έτερο ημιτελικό, η χειρότερη επίθεση στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, αυτή της Αστον Βίλα, αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ που παλεύει για Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμηθείτε ότι η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο ομάδα που έχει κατακτήσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω πρωταθλήματος δεν αρκεί -από φέτος- για την ευρωπαϊκή έξοδο. Για να βγεις πλέον Γιουρόπα Λιγκ, πρέπει να κατακτήσεις το Κύπελλο…

Στην Ευρωλίγκα διεξάγονται τα τρίτα ματς στους 4 προημιτελικούς, στην Κόνφερενς διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική, στο Βέλγιο έχουμε το ντέρμπι Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ (μέχρι και η Κόρτραϊκ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εκεί μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Μπριζ), ντέρμπι, παραδοσιακό, και στη Γαλλία, ανάμεσα στη Λυών και τη Σεντ Ετιέν. Διαβάστε, εμπνευστείτε και επιλέξτε σημεία μέσα από την Κing Bet της Παρασκευής. Και ραντεβού ξανά την Τρίτη με τους επαναληπτικούς των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις