KING BET Παρασκευής 3 Απριλίου 2015

Ας γυρίσουμε 15 χρόνια πίσω. Τέλη Ιανουαρίου του 2000. Ο ΟΠΑΠ βγάζει το πρώτο κουπόνι στοιχήματος, μια κίνηση που άλλαξε τον χώρο του τζόγου στη χώρα μας. Πόσα ματς περιελάμβανε; 75! Και με τι πρωταθλήματα; Κύπελλο Αγγλίας, Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, Α’ Ιταλίας, Α’ Ισπανίας, Βέλγιο, Λιγκ Καπ Γαλλίας και Κύπελλο Σκωτίας. Αυτά ήταν όλα. Μάλιστα, την Παρασκευή 28/1 υπήρχε μόλις ένας αγώνας για στοιχηματισμό, άλλος ένας και τη Δευτέρα 31/1. Διαφορετικές εποχές…
Πάμε στο σήμερα. Παίρνεις το νέο κουπόνι στα χέρια σου και… σε πιάνει ίλιγγος. Μετράς τους αγώνες και δεν τελειώνουν. Πολλές επιλογές από Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία, παντού παίζουν μπάλα και προσφέρονται για στοιχηματισμό. Πενήντα μία διοργανώσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του τετραημέρου, ρεκόρ όλων των εποχών, που δεν θα… κρατήσει για πολύ, καθώς έπονται και άλλα πρωταθλήματα (σε έναν μήνα, για παράδειγμα, ξεκινάει η Βραζιλία).



Βάλτε και ότι στην Αγγλία διεξάγεται διπλή αγωνιστική Σάββατο και Μ. Δευτέρα, λόγω του Πάσχα των Καθολικών, και έχετε το πλήρες μενού μπροστά σας. Το «άπλωμα» αυτό που επιχειρεί ο ΟΠΑΠ διαφοροποιεί (ευτυχώς, όχι σε μεγάλο βαθμό) και τη μορφή των σελίδων μας. Υπάρχουν ορισμένα πρωταθλήματα (τα πιο… υποβαθμισμένα κυρίως) που τα συμπτύξαμε ώστε να χωρέσουν όλοι οι αγώνες στη σημερινή έκδοση. Εννοείται, βέβαια, ότι στο www.kingbet.net θα βρείτε αναλύσεις, ρεπορτάζ και πολλές προτάσεις για όλα τα ματς, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, πίνακες και ό,τι χρειάζεστε για να είστε ενημερωμένοι.

Να πούμε και δύο λόγια για το τρέχον κουπόνι; Υπάρχουν πολλά ματς που ξεχωρίζουν, όπως τα Αρσεναλ – Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ – Μπάγερν, Μαρσέιγ – Παρί και Ρόμα - Νάπολι, νέα πρωταθλήματα μπαίνουν στη στοιχηματική ζωή μας (Παραγουάη, Κολομβία, Κίνα), ενώ σηκώνουν αυλαία για τη φετινή σεζόν η Σουηδία και η Νορβηγία. Από σήμερα, θα βλέπετε και κάποια νέα ονόματα που υπογράφουν τα ρεπορτάζ. Καλωσορίζουμε στην παρέα μας τον Δημήτρη Σιώρη («Κινέζος») και τον Γιώργο Ζάκκα («Νορβηγός»), που μαζί με τους Κωνσταντίνο Καραναστάση («Πολωνός»), τον Σταμάτη Σαμαρά («Ιάπωνας» και «Νοτιοκορεάτης») και τον Γιώργο Σινάπη («Τσέχος») αποτελούν τη next generation της KING BET.

Νέα παιδιά, με πολλή όρεξη για δουλειά και πλούσιο ταλέντο, που έπεσαν κατευθείαν στα βαθιά και δείχνουν αποφασισμένοι να κολυμπήσουν μέχρι να βρουν… στεριά. Κλείνοντας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επιλογές σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη Μ. Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις