KING BET Πέμπτης 14 Μαΐου 2015

Σας ξαφνιάσαμε; Ε, λίγο (μόνοι μας ρωτάμε, μόνοι μας απαντάμε). Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν γιατί η KING BET κυκλοφορεί την Πέμπτη. Διότι, πολύ απλά, από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι την Παρασκευή την ίδια ώρα (18:00), οι υπάλληλοι στα πρακτορεία διανομής έχουν κηρύξει απεργία, άρα δεν θα μπορούσαμε να… κρεμαστούμε στα περίπτερα την Παρασκευή, όπως είθισται. Είχαμε να επιλέξουμε δύο δρόμους: ο ένας ήταν να κυκλοφορήσουμε το Σάββατο. Τον απορρίψαμε, χωρίς πολλή σκέψη. Ο άλλος ήταν να κυκλοφορήσουμε σήμερα, χωρίς το κουπόνι του ΟΠΑΠ στη διάθεσή μας. «Απώλεια», το δίχως άλλο, ωστόσο θα έχετε μπροστά σας αρκετό χρόνο για να μελετήσετε και να παίξετε. Εξάλλου, σας δίνουμε τον μέσο όρο αποδόσεων των εταιρειών, ώστε να ξέρετε πού περίπου θα κυμανθούν οι τιμές, συν βέβαια ότι στα πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, Α’ Γερμανίας και Α’ Γαλλίας έχετε τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ που είχαν βγει από τη Δευτέρα.



Πάμε τώρα να δούμε το πρόγραμμα του… πενθημέρου. Ελάχιστα βήματα απέμειναν για τη λήξη της σεζόν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δύο στροφές, πιο συγκεκριμένα, σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν (αν διεξαχθεί τούτη η αγωνιστική, διότι μέχρι χτες ήταν στον… αέρα), Σαμπιονά, τρεις στη Serie A. Τι σημαίνει αυτό; Οτι «τα ψέματα τελείωσαν» και όλες οι ομάδες παίζουν τα ρέστα τους. Ξέρουν πλέον τι θέλουν, το ερώτημα είναι «μπορούν να το πάρουν;». Ειδικά στις τελευταίες θέσεις γίνεται μακελειό και υπάρχει έντονο παρασκήνιο (για να μη νομίζετε ότι αυτό αποτελεί μόνο ελληνικό προνόμιο). Στο Νησί, ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουν. – Αρσεναλ. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί.

Ωστόσο, το Σάββατο το βράδυ υπάρχει ένα ματς που όλοι πρέπει να δουν. Σίγουρα, πάντως, θα το δει όλη η Αγγλία. Είναι η τελευταία παράσταση του μεγάλου Στίβεν Τζέραρντ μπροστά στο κοινό του «Ανφιλντ». Ο αρχηγός των «ρεντς» αποχαιρετά το ΚΟΠ μετά από 17 χρόνια, στα οποία μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, κατέκτησε όμως μια (παντοτινή) θέση στις καρδιές των φιλάθλων της Λίβερπουλ.

Στη Γερμανία, στεκόμαστε στο Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ («πρόβα τελικού», όπως σημειώνει εύστοχα ο Γεράσιμος Μανωλίδης) και στο do or die ματς Στουτγάρδη - Αμβούργο, στη Γαλλία περιμένουμε στέψη το Σάββατο, καθώς η Παρί Σ.Ζ. έχει αγκαλιάσει τον τίτλο, στην Ιταλία η προσοχή μας έχει στραφεί στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, ενώ και στην Πορτογαλία πιθανότατα θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής την Κυριακή, εφόσον η Μπενφίκα κάνει το αυτονόητο…

Τίτλοι τέλους στην Ολλανδία (η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν πέρασε όλη τη βδομάδα στις παραλίες της Ιμπιζα!), αγωνία στην Ισπανία για το αν τα βρουν η Λίγκα με την Ομοσπονδία σήμερα το μεσημέρι, ενώ πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια βρίσκουμε σε όλα τα πρωταθλήματα που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, καθώς το κίνητρο, τώρα στο φινάλε, παίζει κυρίαρχο ρόλο. Να μην ξεχάσουμε, τέλος, να αναφέρουμε ότι θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις και πλούσια στατιστικά για όλους τους αγώνες, να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επιλογές σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις