KING BET Παρασκευής 22 Μαΐου 2015

Οταν λέμε «μεγάλα πρωταθλήματα», εννοούμε τα τέσσερα-πέντε που παρακολουθεί μανιωδώς ο πολύς κόσμος. Την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, άντε και τη Γαλλία. Τούτο το Σαββατοκύριακο αποχαιρετάμε (ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά) τα τέσσερα από αυτά, καθώς μόνο το Καμπιονάτο θα μας κρατήσει συντροφιά άλλη μία εβδομάδα. Αντίθετα, η Πρέμιερ Λιγκ, η Μπουντεσλίγκα, η Πριμέρα Ντιβιζιόν και το Σαμπιονά έφτασαν στη γραμμή του τερματισμού και απομένει πλέον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε όλα τα μέτωπα. Οχι στην κορυφή (γνωρίζουμε και τις τέσσερις πρωταθλήτριες), αλλά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια και, κυρίως, στη μάχη της σωτηρίας, εκεί όπου εμπλέκονται αρκετές ομάδες. Δείτε τις βαθμολογίες σε όλες αυτές τις χώρες και θα καταλάβετε. Δείτε, επίσης, το πρόγραμμα για να διαπιστώσετε ότι τα πάντα θα κριθούν στο νήμα. Και αν θέλετε να ποντάρετε, διαβάστε τα σενάρια, τους στόχους (ακόμα και τις συμμαχίες).
Φινάλε όμως έχουμε και σε άλλα πρωταθλήματα. Οπως, για παράδειγμα, σε Β’, Γ’ Γερμανίας, Β’ Ιταλίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Πορτογαλία, ενώ η «καρό σημαία» πέφτει και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Μάλιστα, εδώ βρίσκουμε και το πιο… ακριβό ματς. Ξέρετε πόσα θα εισπράξει η ομάδα (Μίντλεσμπρο ή Νόργουιτς) που θα ανέβει από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ; 120 εκατομμύρια λίρες!
Αρκετά με τα… ξένα προϊόντα, ας υποστηρίξουμε λίγο και τα δικά μας. Εχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες. Κι αν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα (διεξάγεται μόλις η 2η αγωνιστική), ο τελικός του Κυπέλλου είναι «μια κι έξω», με Ολυμπιακό και Ξάνθη να συνθέτουν το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ. «Παλιές καραβάνες» στη διοργάνωση οι «ερυθρόλευκοι» (26 τρόπαια στη συλλογή τους!), «νεοσύλλεκτοι» οι Ακρίτες, καθώς είναι η πρώτη τους παρουσία σε τελικό! Σπουδαίο επίτευγμα για τους Θρακιώτες, που δηλώνουν πανέτοιμοι να γράψουν ιστορία.
Πάμε να δούμε τι άλλο μας περιμένει στο τετραήμερο που ξεκίνησε σήμερα. Λάτσιο – Ρόμα στο Derby della Capitale που θα κρίνει τη 2η θέση, αλλά και Γιουβέντους – Νάπολι (βορράς εναντίον νότου) στην Ιταλία, τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ σε Κύπρο και Βέλγιο, μπαράζ στην Ολλανδία, Γαλατασαράι – Μπεσίκτας στην Τουρκία, σημαντικά ματς σε Αυστρία, Ελβετία, Ρωσία, Πολωνία, Τσεχία, φουλ δράση στις σκανδιναβικές χώρες, στη Βαλτική, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική. Μαζί φυσικά με μπάσκετ, έχετε ένα πλήρες μενού για να… χορτάσετε στοίχημα. Διαβάστε όσο πιο αναλυτικά μπορείτε τα ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις των συντακτών της KING BET, επιλέξτε τα σημεία που θέλετε και καλή επιτυχία. Τα ξαναλέμε την Τρίτη με τελικό Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις