KING BET Τρίτης 19 Μαΐου 2015

Αν ισχυριζόταν κάποιος πριν από κανά τρίμηνο ότι τέτοια εποχή το μεσοβδόμαδο κουπόνι θα είχε πάνω από 100 ματς, το σίγουρο είναι ότι θα τον… τρολάραμε (έτσι δεν το λένε οι νέοι;). Τότε δεν είχαμε υπολογίσει κάτι Πολωνίες, Ισλανδίες, Λευκορωσίες και πάει λέγοντας, ούτε φυσικά μπορούσαμε να προβλέψουμε ότι θα ασχοληθούμε με το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Να λοιπόν που όλες αυτές οι χώρες, συν αρκετές άλλες, μπήκαν στη στοιχηματική μας καθημερινότητα. Μένει να δούμε-μάθουμε αν τις προτιμά το παικτικό κοινό και πόση σημασία δίνει στην Ντογκάβπιλς, τη Νάφταν και τη Νόμε Κάλιου…
Φουλ πρόγραμμα λοιπόν για το ερχόμενο τριήμερο. Με αγώνες από όλο τον πλανήτη και από καμιά τριανταριά διαφορετικές διοργανώσεις! Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση, πριν γυρίσετε στις μέσα σελίδες για να διαβάσετε τα ρεπορτάζ των συντακτών της KING BET. Ξεκινάμε με Σούπερ Λίγκα. Με τα πλέι οφ, πιο συγκεκριμένα. Το μίνι πρωτάθλημα που θα μας συντροφεύσει μέχρι τις 7 Ιουνίου και θα μοιράσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν.



Το ενδιαφέρον της πρεμιέρας είναι ότι και οι δύο γηπεδούχοι (Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος) έμειναν αήττητοι εντός στην κανονική περίοδο. Για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, οι πρώτες έξοδοι είναι πολύ σημαντικές, ενώ πριν αποφασίσετε να παίξετε, δείτε το θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 7) για τους αριθμούς, τις αποδόσεις και τις επιδόσεις των πλέι οφ. Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ. Τέσσερις μέρες πριν πέσει η αυλαία της περιόδου 2014-15, η Αρσεναλ υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Με μία ισοπαλία βολεύονται και οι δύο. Αλλά, όπως γράφει ο Μάκης Μηνδρινός (σελ. 14), «στην Αγγλία σπάνια έχουμε συμβιβασμούς».

Αναζητώντας το κορυφαίο ματς του τριημέρου, σταθήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κάνουν ιδιαίτερο αυτό τον αγώνα, ας μείνουμε στους τρεις πιο βασικούς. Ο πρώτος; Διεξάγεται στο γήπεδο της Λάτσιο. Ο δεύτερος; Δίνει την ευκαιρία στη Γιουβέντους για το νταμπλ, ενώ στο… βάθος υπάρχει η δυνατότητα και για τρεμπλ. Ο τρίτος; Σήμερα ο μέγιστος Αντρέα Πίρλο κλείνει τα 36του χρόνια. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, στη δύση της καριέρας του οδήγησε τη «Γηραιά Κυρία» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αύριο θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε… ρωμαϊκό έδαφος.

Αρκετά με τα… σκόρπια ματς. Υπάρχουν και πρωταθλήματα σε πλήρη εξέλιξη τούτες τις μέρες, όπως Β’ Ισπανίας (σφαγή πίσω από την Μπέτις), Ελβετία, Αυστρία, Δανία, Α’, Β’ Σουηδίας, Φινλανδία, Πολωνία, Ισλανδία. Επίσης, συνεχίζονται τα πλέι οφ στο Βέλγιο (ραντεβού με την ιστορία έχει η Γάνδη), ξεκινάνε στην Ολλανδία και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τελικό Κυπέλλου σε άλλες τρεις (πλην Ιταλίας) χώρες: Ρωσία, Κύπρο, Ισραήλ. Προσθέστε τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας, δύο αγώνες για το Λιγκ Καπ Ιρλανδίας, έξι για το αντίστοιχο της Ιαπωνίας, τους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, άλλα δύο ματς U19, τα προημιτελικά στο Λιμπερταδόρες, τον τελικό της Λιγκίγια στη Χιλή και, βέβαια, τα 8 ζευγάρια στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως λένε όσοι παρακολουθούν τούτη τη διοργάνωση, αν το ψάξεις καλά, βρίσκεις πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Εμείς, το ψάξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πλήρη ρεπορτάζ και τις προτάσεις μας. Α, να μην ξεχάσουμε το δισέλιδο αφιέρωμα (40-41) στη Eurovision.

Ο Σάββας Σπανούδης ετοίμασε βαλίτσες για τη Βιέννη, αλλά πριν αναχωρήσει άκουσε και τα 40 τραγούδια του διαγωνισμού, αναδεικνύοντας τα πιο… προσοδοφόρα (βάσει αποδόσεων). Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή με… γκραν φινάλε σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις