KING BET Παρασκευής 19 Ιουνίου 2015

Αν αντέχετε τα ξενύχτια, τότε το θέαμα που παρακολουθείτε τούτες τις μέρες στο Κόπα Αμέρικα, θα σας έχει αποζημιώσει. Ισως, μάλιστα, είναι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι περιμένατε. Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα. Λίγο πολύ, όλες κινούνται στα ίδια επίπεδα και γι’ αυτό οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Ποιος περίμενε τόσο δυνατή την Παραγουάη, σε έναν όμιλο φωτιά; Ποιος υπολόγιζε ότι η Βολιβία θα μπει με αξιώσεις στη μάχη της πρόκρισης; Ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι η τροπαιούχος Ουρουγουάη θα κινδυνεύει να μείνει έξω από την 8άδα; Και το κυριότερο, ποιος λογάριαζε ότι η Βραζιλία θα πάει στο ματς της 3ης αγωνιστικής με το πιστόλι στον κρόταφο και τον Νεϊμάρ στην εξέδρα; Τέλος πάντων, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν θα μάθουμε ποιες ομάδες θα βρεθούν στα προημιτελικά. Εξι ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τετραημέρου, τα τελευταία στη φάση των ομίλων και καταλαβαίνετε πόσο κρίσιμα είναι.



Αφήστε που ενδέχεται πολλά να κριθούν στη διαφορά τερμάτων…

Αφήνουμε τη Λατινική Αμερική και πάμε στη Νέα Ζηλανδία για να συναντήσουμε τις 4 Εθνικές που θα διεκδικήσουν τα… μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Βραζιλία – Σερβία στον τελικό (να ένας λόγος για να νιώθουν περήφανοι οι «καριόκας»), δύο ομάδες που έφτασαν αγκομαχώντας ως το τέλος της διαδρομής, ενώ ο μικρός τελικός είναι αφρικανική υπόθεση, Σενεγάλη – Μάλι.
Από τη Νέα Ζηλανδία, ξανά πίσω σε αμερικάνικο έδαφος, στον Καναδά συγκεκριμένα, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών. Απίθανα αποτελέσματα, αρκετές εκπλήξεις και όμορφες στιγμές περιελάμβανε η φάση των ομίλων. Τώρα, στους «16», τα πράγματα δυσκολεύουν και εμείς (ο Ντενίς Μάρκο, δηλαδή) καλούμαστε να βρούμε τα πιο δυνατά στάνταρ των 8 ζευγαριών.

Κι αν νομίζετε ότι ξεμπερδέψαμε με Εθνικές ομάδες, κάνετε λάθος. Εχουμε και U21 σε τούτο το κουπόνι, με τέσσερα ματς της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αλλο… χάος εδώ, καθώς και οι δύο «πολυφορεμένοι» άσοι της πρεμιέρας έσπασαν. Ειδικά το 1.40 της Γερμανίας (1-1 με τη Σερβία) προκάλεσε πάταγο…

Πάμε και μια… γύρα στα πρωταθλήματα. Πλήρες πρόγραμμα σε Β’-Γ’ Σουηδίας (στηρίζουμε Ακρόπολις στη Γ’, όχι μόνο για… πατριωτικούς λόγους), Α’-Β’ Φινλανδίας, Α’-Β’ Νορβηγίας, Λευκορωσία, Λετονία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Ισλανδία, Α’-Β’ Βραζιλίας (δεν τους… προλαβαίνουμε τους προπονητές που φεύγουν), Β’ Αργεντινής, Κίνα (η Κουανγκτσόου έδιωξε τον Καναβάρο και προσέλαβε τον Σκολάρι – ας πρόσεχε…), Ιαπωνία, Αμερική και περιφερειακά Αυστραλίας. Οπως βλέπετε, δράση υπάρχει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Στόχος δικός μας είναι να βρούμε τις καλύτερες ευκαιρίες και να σας τις παρουσιάσουμε. Στόχος δικός σας είναι να επιλέξετε σωστά. Αν αυτά τα δύο στοιχεία συνδυαστούν, τότε ο δρόμος για το ταμείο είναι ορθάνοιχτος. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις