KING BET Παρασκευής 5 Ιουνίου 2015

Σε… μονές χρονιές είναι το σημαντικότερο ματς της σεζόν. Αντε, για να μην… παρεξηγηθούν οι λάτιν φίλοι μας, μαζί με τον τελικό του Κόπα Αμέρικα είναι οι δύο αγώνες που κλέβουν την παράσταση. Καθόλου τυχαίο ότι θυμόμαστε όλους τους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ που έχουμε παρακολουθήσει. «Σφηνώνονται» στο μυαλό οι στιγμές, οι πρωταγωνιστές, οι συγκινήσεις, η… ανύψωση του τροπαίου. Κι αν τύχει και ζήσεις ένα τέτοιο γεγονός από κοντά, ε, τότε είναι που δεν το ξεχνάς ποτέ.
Με το Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα κλείνει η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ευρώπη. Τη μία (την Μπάρτσα) την… ψιλοπεριμέναμε από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ξεκινούσαν οι όμιλοι. Μαζί με τη Ρεάλ και την Μπάγερν ήταν τα ακλόνητα φαβορί για να βρεθούν στο Βερολίνο. Την άλλη όμως (τη Γιούβε) ελάχιστοι την πίστεψαν στη διάρκεια της περιόδου. Ισως γιατί δεν είναι τόσο φαντεζί όσο η αντίπαλός της, ίσως γιατί έλειψε 12 χρόνια από το κορυφαίο ραντεβού, ίσως λόγω... Αλέγκρι.



Ναι, θυμηθείτε τι τράβηξε ο άνθρωπος πέρσι τέτοια εποχή από τους φίλους της ομάδας του (!) όταν πάτησε το πόδι του στο Τορίνο. Μόνο το ποδόσφαιρο «γράφει» τέτοια σενάρια. Οπως είχε συμβεί το 2012, όταν ο Ντι Ματέο (Θεός φυλάξοι…) έβαζε το όνομά του στη λίστα των τροπαιούχων.

Ελάχιστες ώρες απέμειναν για το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Κουνεΐτ Τσακίρ. Και, για να είστε απόλυτα ενημερωμένοι πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε, στο σημερινό φύλλο έχουμε ετοιμάσει ένα 9σέλιδο αφιέρωμα στον τελικό. Τι θα βρείτε εκεί; Ρεπορτάζ, αναλύσεις, προτάσεις, απόψεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, αναδρομή, ρεκόρ, τεστ γνώσεων. Μόνο χρήματα για να ποντάρετε δεν έχουμε βάλει. Αυτά τα βάζετε εσείς…

Θα πει κάποιος (και με το δίκιο του): «Ο τελικός είναι ένα ματς, εμένα όμως στοιχηματικά με ενδιαφέρει όλο το κουπόνι». Και γι’ αυτό έχουμε τη… λύση. Υπάρχει πλήρης παρουσίαση των πάσης φύσεως διοργανώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Από τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, τις χώρες της Βαλτικής, τη Λατινική Αμερική, τα διεθνή φιλικά, μέχρι το Μουντιάλ U20 που μπήκε στην 3η αγωνιστική και έχει προσφέρει μεγάλες εκπλήξεις ως τώρα. Ακόμα και στο ασθενές φύλο δώσαμε… χώρο, καθώς αύριο ξεκινάει στον Καναδά το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών (ναι, το είδαμε κι αυτό!).

Πού μπορούμε να σταθούμε; Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ σε Σούπερ Λίγκα, Β’ Ισπανίας, Πολωνία, Δανία και Ουρουγουάη, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να πάρουν πολύ τζίρο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας, στα μπαράζ της Β’ Ιταλίας και στον τελικό του Απερτούρα της Κολομβίας. Αυτά, μαζί με άλλα 200 περίπου ματς συμπληρώνουν το κουπόνι. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις