KING BET Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2015

Περάσαμε ένα πολύ «γεμάτο» Σαββατοκύριακο, με σπουδαία ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, με εκλογές (εκεί τελικά δεν είχαμε ντέρμπι) και με το φινάλε στο Ευρωμπάσκετ (ούτε εκεί ντέρμπι). Μη νομίζετε ότι η… ένταση περιορίζεται μεσοβδόμαδα. Κάθε άλλο. Ολα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν ξανά στο… στίβο, με πρόγραμμα που θυμίζει μικρό Σ/Κ. Γυρίστε στο «σαλόνι» της εφημερίδας και θα καταλάβετε. Μέχρι να το κάνετε, ας πούμε δυο κουβέντες για το τι σας (μας) περιμένει.
Να ξεκινήσουμε από Σούπερ Λιγκ; Δικαιωματικά, άλλωστε μας έλειψε (;) λόγω της διακοπής και επιστρέφει δυναμικά. Με πολύ σημαντικά παιχνίδια, κορυφαίο εκ των οποίων βέβαια το ραντεβού των δύο «δικεφάλων». ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξανανταμώνουν μετά από τρία χρόνια, σε μια σεζόν που αμφότερες οι ομάδες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Για να παραμείνει όμως ψηλά αυτός ο πήχης και να μην… πέσει, οφείλουν να αποδείξουν ότι αντέχουν στα δύσκολα.



Είναι ο αγώνας που κλείνει την 4η αγωνιστική, νωρίτερα όμως υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα ματς, όπως το Ξάνθη – Ολυμπιακός (πρώτη έξοδος του πρωταθλητή από το λεκανοπέδιο), το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, το Πανθρακικός – Καλλονή, το ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, το Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος. Στο Νησί, τα βλέμματα στρέφονται στο βόρειο Λονδίνο.

Η πληγωμένη Αρσεναλ δοκιμάζεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Τότεναμ, στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι του 3ου γύρου στο Λιγκ Καπ, όπου βρίσκουμε κι άλλες τοπικές μάχες, όπως το Αστον Βίλα – Μπέρμιγχαμ και το Κρίσταλ Πάλας – Τσάρλτον. Αν ενδιαφέρεστε για τους «μεγάλους», η Σίτι πάει Σάντερλαντ και η Τσέλσι στο Γουόλσολ, ενώ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δείχνουν να έχουν πιο εύκολο έργο με Ιπσουιτς και Καρλάιλ αντίστοιχα εντός έδρας.

Εξαιρετικό το πρόγραμμα στην Μπουντεσλίγκα, όπου το Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ κλέβει την παράσταση. Εφόσον πιστεύετε ότι οι Βαυαροί δεν έχουν αντίπαλο εντός συνόρων, δείτε λίγο τις επιδόσεις των «λύκων» στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς: τον περασμένο Γενάρη «κατακρεούργησαν» τους αντιπάλους τους (4-1 στο πρωτάθλημα), ενώ μόλις πριν από ενάμιση μήνα τούς «δάγκωσαν» και στο Σούπερ Καπ Γερμανίας (στα πέναλτι έστω).
Στην Ισπανία, από την εμβόλιμη αγωνιστική κρατάμε το ταξίδι της Ρεάλ στην καρδιά των Βάσκων. Εκεί την περιμένουν τα «λιοντάρια» της Μπιλμπάο, τα οποία -παρεμπιπτόντως- την τελευταία διετία δεν άφησαν τη «βασίλισσα» να περάσει από τη… φωλιά τους: 1-1 πρόπερσι (με πολλά νεύρα και αποβολή του Ρονάλντο), 1-0 πέρσι.

Πλήρες το μενού στη Γαλλία, με τις εντυπωσιακές Ρεν και Σεντ Ετιέν να… παρενοχλούν την πρωτοπόρο Παρί, η οποία φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Γκινγκάμπ των τριών σερί νικών. Από την Ιταλία, ξεχωρίζει η αποψινή σύγκρουση Ουντινέζε – Μίλαν που ανοίγει την 5η αγωνιστική, ενώ αύριο η Ιντερ αναμένεται να συνεχίσει την προέλασή της (υποδέχεται τη Βερόνα), η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της (εντός με τη Φροζινόνε), όμως η Ρόμα έχει ανηφόρα μπροστά της, αντιμετωπίζοντας στη Γένοβα τη Σαμπντόρια.
Δυο λόγια και για τα υπόλοιπα: φουλ δράση σε Β’, Γ’, Γερμανίας, Ελβετία, Β’ Ιταλίας, Β’ Γαλλίας, Σουηδία, Λιγκ Καπ στη Σκωτία, Κύπελλο σε Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Βραζιλία, Μεξικό, 8 αγώνες για το Σουνταμερικάνα, συν πολλά σκόρπια ματς από όλο τον πλανήτη συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις