KING BET Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2015

Κανονικά, θα έπρεπε να αφιερώσουμε το σημερινό πρωτοσέλιδο σ’ αυτό το παλικάρι από τα προάστια της Βαρσοβίας, που την Τρίτη υποχρέωσε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλιθεί. Αλλά τον είχαμε… φάτσα κάρτα στο προηγούμενο φύλλο. Ο Λεβαντόφσκι, περί ου ο λόγος, έγραψε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας με το απίθανο ρεκόρ των 5 γκολ σε 9 λεπτά! Αν δεν έχετε (που… αποκλείεται) το επίτευγμά του, αφήστε κατά μέρος την εφημερίδα και μπείτε στο pc.
Είπαμε λοιπόν να ασχοληθούμε με έναν άλλον γκολεαδόρ. Χαλάλι του. Κι ας τον αντιπαθούν οι περισσότεροι. Μπορεί να είναι εγωπαθής, εκκεντρικός, προκλητικός (και «ζελεδάκιας», αν θέλετε να το… χοντρύνουμε), αλλά η ποδοσφαιρική του αξία παραμένει τεράστια. Για τον Ρονάλντο (τον Πορτογάλο, μην μπερδεύεστε) δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα… λένε όλα οι αριθμοί του, ορισμένους από αυτούς τους βλέπετε στην 1η σελίδα, υπάρχουν δεκάδες ακόμα…



Ας αφήσουμε όμως τα πρόσωπα, να ασχοληθούμε με τις ομάδες. Αναζητώντας τα κορυφαία ματς του κουπονιού, που κι αυτό -όπως όλα τον τελευταίο μήνα- είναι πλούσιο σε αγώνες, over 600… Το πιο ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μας, ματς του τετραημέρου το εντοπίζουμε στον ιταλικό Νότο. Νάπολι – Γιούβε «λέει» το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Αναμέτρηση ανάμεσα στους φτωχούς και τους πλούσιους, ένα ζευγάρι που από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, όταν στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα κυριαρχούσαν… ένας Μαραντόνα και… ένας Πλατινί. Να κλείσουμε τούτη την παρουσίαση με ένα (δυνατό) στατιστικό στοιχείο: η Νάπολι έχει σκοράρει και στα 20 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τη Serie A. Μέσος όρος τερμάτων; 2.65!!!
Πέμπτη στροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός θα «ντύσει» Αρσεναλ τον ΠΑΣ Γιάννινα, δύο μέρες πριν μπει στο αεροπλάνο για Λονδίνο, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει στα πρόσωπα των Ούμπιντες και Ναπολεόνι τον Καγκάβα και τον Ομπαγεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα πάθει ένα… πολιτισμικό σοκ, καθώς πριν από τη… χλιδή του «Αουφ Σάλκε Αρίνα» θα πρέπει να αντέξει στους… αέρηδες της Λιβαδειάς. Το πρόγραμμα κλείνει με Βέροια – ΑΕΚ, άλλο ένα ταξίδι της «Ενωσης» στη Βόρεια Ελλάδα.
Από την Πρέμιερ Λιγκ (Τότεναμ - Σίτι, Λέστερ - Αρσεναλ στα σημαντικότερα ματς), κρατήστε ένα στατιστικό που προκαλεί εντύπωση: η μοναδική έδρα που ο Μουρίνιο δεν έχει νικήσει ΠΟΤΕ είναι το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» του Νιούκαστλ. Στην Μπουντεσλίγκα βρίσκουμε αμφίρροπους αγώνες (Βέρντερ – Λεβερκούζεν, Αμβούργο – Σάλκε, Στουτγάρδη – Γκλάντμπαχ), στην Ισπανία οι δύο «αιώνιοι» έχουν εύκολες αποστολές (Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας, Ρεάλ – Μάλαγα), όχι όμως η Ατλέτικο που επισκέπτεται το «Μαδριγάλ» της Βιγιαρεάλ, ενώ στη Γαλλία η Παρί πάει στη Ναντ, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι μίσους με τη Μαρσέιγ.
Το μεσοβδόμαδο overdose (με τις εμβόλιμες αγωνιστικές) δεν επηρέασε τους συντάκτες της KINGBET, που όλη μέρα χτες (Πέμπτη) έψαχναν τα ρεπορτάζ των ομάδων ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι και έτοιμοι για τη… μάχη με το κουπόνι που ξεκινά σήμερα. Εντάξει, τούτο δεν αφορά όλους. Ενας από εμάς (αρχισυντάκτης κιόλας…) ξόδεψε τη μέρα του με ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, πιο κάτω. Ούτε σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ (σέντρα αύριο στο νέο πρωτάθλημα), πιο κάτω. Με Γ’ Εθνική ασχολήθηκε (ο αθεόφοβος). Και καλά έκανε. Αν διαβάσετε το εξαιρετικό θέμα στην τελευταία σελίδα, έχετε να θυμηθείτε πολλά…
Μην ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες ακολουθούν Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, ότι πλέον έχετε περισσότερες δυνατότητες στοιχηματισμού και ότι δυνατά σημεία υπάρχουν και στα «υποτιμημένα» πρωταθλήματα, όχι κατ’ ανάγκη στα… βιτρινάτα. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις