KING BET Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2015

Εκπλήξεις πάσης φύσεως είχαμε μεσοβδόμαδα. Σε όλα τα επίπεδα, σε όλη την Ευρώπη. Ετσι γίνεται κάθε φορά που υπάρχουν αγώνες Κυπέλλου. Το ζητούμενο για τον παίκτη του Στοιχήματος είναι να εντοπίσει τον χώρο που θα πέσουν οι «βόμβες». Εύκολο δεν είναι, αλλά όποιος τα καταφέρει, μετράει κέρδη. Τα αφήνουμε πίσω μας και πάμε στα καινούργια. Από πού θα ξεκινήσουμε; Από το κορυφαίο ματς του κουπονιού, κατά τη γνώμη μας.
Αν ήμασταν σκηνοθέτες ποδοσφαιρικών αγώνων, θα στήναμε δύο έξτρα κάμερες αύριο το μεσημέρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που θα… ζούμαραν συνεχώς πάνω στους δύο προπονητές. Δεν θα παίρναμε ούτε ένα στιγμιότυπο από όσα θα διαδραματίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Μας ενδιαφέρει κυρίως να δούμε τις γκριμάτσες και τις αντιδράσεις του Μουρίνιο και του Κλοπ. Κάπως αλλιώς περίμεναν τη μεταξύ τους μάχη εντός Νησιού οι δύο αυτοί κύριοι, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις, άλλωστε και τις τέσσερις φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι στο παρελθόν τα είπαν σε πολύ φιλικό τόνο (τούτο επιβεβαιώνεται και από τη φωτογραφία του εξωφύλλου).



Είναι φανερό σε πόσο δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο Πορτογάλος στην Τσέλσι και ακόμα πιο φανερό ότι ο Γερμανός άλλα περίμενε και άλλα βρήκε στη Λίβερπουλ. Γι’ αυτό, η αυριανή σύγκρουση ίσως αποτελέσει απαρχή εξελίξεων, ειδικά για τον Μουρίνιο, του οποίου η κλεψύδρα της υπομονής των φίλων της ομάδας (και του Αμπράμοβιτς, βεβαίως βεβαίως) έχει αρχίσει να αδειάζει. Αλλη μία ήττα θα είναι «γροθιά στο στομάχι». Αλλη μία αποτυχία θα αποδείξει περίτρανα ότι το πρόβλημα της Τσέλσι δεν είναι τόσο αγωνιστικό. Είναι ψυχολογικό. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, τη… νύφη ξέρετε ποιος την πληρώνει. Κι ας κοστίζει 20 εκατομμύρια ευρώ!

Για τον Κλοπ, η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν κάπως απότομη. Οταν τον ρώτησαν την ημέρα της πρόσληψης γιατί ανέλαβε τους «ρεντς», δήλωσε πολύ αισιόδοξος και σίγουρος για την ομάδα του. Αν τον ρωτήσει κάποιος σήμερα, δύσκολα θα λάβει αντίστοιχη απάντηση. Αρκούσαν τέσσερα ματς για να καταλάβει ότι το υλικό που έχει στα χέρια του είναι (επιεικώς) μέτριο και ότι τα αποτελέσματα θα αργήσουν να έρθουν. Εκτός κι αν περάσει αύριο νικηφόρα από το Λονδίνο. Ε, τότε αλλάζει ο διακόπτης…

Με 300+ λέξεις αφιερωμένες στο μεγάλο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, μας μένουν καμιά 200αριά ακόμα για τα υπόλοιπα του τετραημέρου. Σαράντα πέντε από αυτές θα αφιερώσουμε στο αθηναϊκό ντέρμπι. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με τους «πράσινους» να… αγοράζουν λίγο χρόνο μετά τη θετική εμφάνιση στο Κύπελλο κόντρα στον Λεβαδειακό και την «Ενωση» να κινείται σε ρυθμούς… Πογιέτ. «Φάτσα» ο Ουρουγουανός, ήρθε… τσιτωμένος στη χώρα μας και έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Από τη Σούπερ Λίγκα, κρατάμε και την επικίνδυνη έξοδο του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την αποστολή του Ολυμπιακού που κυνηγά το 9Χ9 στη Βέροια.

Στην Ιταλία, που είχε εμβόλιμη μεσοβδόμαδα, έχουμε τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις: Γιουβέντους – Τορίνο, Ιντερ – Ρόμα, Λάτσιο – Μίλαν, δηλαδή το «κλάσικο» του Πιεμόντε και τη διπλή μάχη Ρώμης – Μιλάνου. Στην Ισπανία, ξεχωρίζει το Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη, ενώ στη Γαλλία το αποψινό Ρεν – Παρί. Τέλος, αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα πρωταθλήματα Α’, Β’ Σουηδίας, Β’ Νορβηγίας, Ιρλανδίας και Κίνας που ρίχνουν αυλαία τούτο το Σ/Κ. Συνήθως κρύβονται ευκαιρίες, είτε πριν την έναρξη είτε στο live. Αυτά ως μια πρώτη εικόνα τού τι θα συναντήσουμε στοιχηματικά τις επόμενες μέρες. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη με την 4η αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις