KING BET Τρίτης 22 Μαρτίου 2016

Είναι πολύτιμη τούτη η… ανάσα για όλους. Για εσάς που έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε μετά το overdose του τελευταίου διμήνου, για εμάς που θα ανασυγκροτηθούμε και να μπούμε στην τελική ευθεία της σεζόν με μεγαλύτερη όρεξη, για τις ομάδες που θα ανακτήσουν δυνάμεις ενόψει του βιράζ. Η διακοπή λοιπόν των πρωταθλημάτων έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, η δράση δεν σταματά…
Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στο τρέχον κουπόνι. Τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε επίσημο, καθώς οι «μικρές» -U21 και U19- βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση λόγω της διεξαγωγής των προκριματικών αγώνων στις αντίστοιχες ηλικίες.
Ας ξεκινήσουμε όμως με τους «μεγάλους» και το πρώτο τεστ της γαλανόλευκης για το 2016. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε τι άφησε πίσω η προηγούμενη χρονιά: δυσαρέσκεια, γκρίνια, αλλαγές, εσωστρέφεια, όλα αυτά που είχαμε σχεδόν μια 15ετία να ζήσουμε και που τα είχαμε ξεχάσει.



Τα αφήνουμε πίσω και κοιτάζουμε μπροστά.
Μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο (όπου αρχίζουν τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει κάποια επίσημη υποχρέωση, δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στον Μίκαελ Σκίμπε να χτίσει όπως αυτός θέλει τη νέα Εθνική, αυτήν που θα ξαναφέρει χαμόγελα στον κόσμο, που θα αγωνίζεται με πάθος, που θα αποκτήσει ξανά «ταυτότητα» και θα διεκδικεί προκρίσεις και διακρίσεις σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχει. Μεθαύριο, θα πάρουμε το πρώτο δείγμα γραφής, στο ματς με το Μαυροβούνιο, Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, που έχει τον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς στον πάγκο, ναι, αυτόν που δούλεψε στην ΑΕΚ τη σεζόν 1999-2000. Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία θα βρείτε στην τελευταία σελίδα. Πριν κλείσουμε με τα φιλικά, οφείλουμε να αναφέρουμε το κορυφαίο όλων: Ιταλία – Ισπανία στο «Φρίουλι» του Ούντινε.

Το εθνόσημο στο στήθος θα φορέσουν και τα μεγάλα αστέρια της Λατινικής Αμερικής, καθώς διεξάγεται η 5η αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τον Ισημερινό να οδηγεί την κούρσα, έχοντας το απόλυτο στις νίκες, και πίσω του τις παραδοσιακές δυνάμεις (Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή) να κάνουν δύσκολη τη ζωή τους, καθώς στο παιχνίδι της πρόκρισης έχουν εισχωρήσει και άλλες ομάδες, όπως η Χιλή, η Παραγουάη και η Κολομβία. Ασφαλώς, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ουρουγουάη, ενώ επικίνδυνη αποστολή περιμένει την Αργεντινή στο Σαντιάγκο. Τέλος, αγώνες Εθνικών ομάδων βρίσκουμε σε Αφρική και Ασία, για τους οποίους υπάρχει πλήρης ενημέρωση και παρουσίαση στις επόμενες σελίδες.

Μικρή η… κίνηση στα πρωταθλήματα σε αυτό το κουπόνι. Από ένα ματς σε Αργεντινή, Γ’ Γερμανίας, Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 2 Σκωτίας, Ιρλανδία, συν άλλα δύο στην Κολομβία, έξι στη Β’ Δανίας, φουλ πρόγραμμα στη Γ’ Ιταλίας και κλείσαμε.

Για τους μπασκετόφιλους, καμιά διακοπή. Ισα ίσα, τόσο η Ευρωλίγκα όσο και το Γιούροκαπ βρίσκονται στο… πικ του ενδιαφέροντος. Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τουρκία γιας να αντιμετωπίσει την Νταρουσάφακα με στόχο να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη δυάδα του ομίλου του, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει απέναντι στη Ρεάλ τον δεύτερο από τους τέσσερις «τελικούς» στην προσπάθειά του να βρεθεί στη νοκ άουτ φάση. Αυτά ως μια πρώτη εικόνα της δράσης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το ερχόμενο τριήμερο. Σας ενημερώνουμε ότι η KINGBET θα κυκλοφορήσει ξανά την Πέμπτη 24 Μαρτίου, λόγω της αργίας της Παρασκευής. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις