KING BET Πέμπτης 24 Μαρτίου 2016

Με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν πατήσει pause για μία εβδομάδα, όλο το βάρος της ποδοσφαιρικής δράσης πέφτει στις Εθνικές ομάδες. Μάλιστα, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν κοιτάξει κανείς, θα βρει αγώνες. Πάντως, πριν δούμε το κουπόνι του 5ημέρου, να ξεκαθαρίσουμε ότι η KINGBET, όπως και όλες οι στοιχηματικές εφημερίδες, κυκλοφορεί σήμερα διότι αύριο είναι αργία, τα πρακτορεία κλειστά, άρα σας δίνεται η δυνατότητα να μελετήσετε από νωρίς. Τι έχουμε λοιπόν μπροστά μας; Πολλά και ενδιαφέροντα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.
Ξεκινάμε από τα διεθνή, είτε φιλικά είτε επίσημα. Και επειδή ο… έρωτάς μας με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι διαχρονικός (δεν φούντωσε το 2004 με την κατάκτηση του EURO, ούτε καταλάγιασε πέρσι με τις διαδοχικές αποτυχίες), στρέφουμε το βλέμμα μας στο αποψινό ματς με το Μαυροβούνιο, το πρώτο εν Ελλάδι τεστ με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο.



Ο Γερμανός ήρθε σε μια περίοδο που η φανέλα αυτής της ομάδας είχε ξεθωριάσει και είναι άδικο να κριθεί σε τρία (ακόμα και σε… δεκατρία) παιχνίδια. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή, σύμπνοια και καθαρό μυαλό, στοιχεία που μας είχαν λείψει το τελευταίο 18μηνο. Εξάλλου, το είπε και ο ίδιος, ότι ο στόχος που έχει τεθεί είναι να βρεθεί η χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Και για να φτάσουμε ως εκεί, «πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν». Από τα υπόλοιπα φιλικά, θα σταθούμε στο Ιταλία – Ισπανία, στο Ολλανδία – Γαλλία και στο Γερμανία – Αγγλία. Αν δεν το καταλάβατε, οι 5 από τις 6 αυτές Εθνικές είναι πρωταθλήτριες Κόσμου, ενώ οι «οράνιε» τρεις φορές φιναλίστ!

Μια που πιάσαμε την κουβέντα για παγκόσμιες πρωταθλήτριες, ας μεταφερθούμε σε λάτιν έδαφος. Εκεί, θα βρούμε άλλες τρεις από δαύτες. Πρώτη, με χρονική σειρά, η Αργεντινή. Κάκιστη η πορεία της (και η εικόνα της, βεβαίως) στα προκριματικά του Μουντιάλ, με μία μόλις νίκη σε 4 αγώνες. ΟΚ, δεν είχε τον Μέσι στα προηγούμενα ματς, αλλά αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ της, δεν δικαιολογείται τέτοια καθίζηση. Τα ξημερώματα, μάλιστα, αντιμετωπίζει τη Χιλή στο Σαντιάγο, «επανάληψη» του περσινού τελικού στο Κόπα Αμέρικα. Ενα 24ωρο σχεδόν αργότερα, η Βραζιλία υποδέχεται στο Ρεσίφε την Ουρουγουάη, στη συνάντηση των «κολλητών» Νέιμαρ και Σουάρες. Είναι βέβαιο ότι οι φωτογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα θα περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα έρθουν αντιμέτωποι οι δύο φίλοι για να την απαθανατίσουν.

Αρκετά με τις Εθνικές ομάδες (σημειώστε ότι προκριματικά υπάρχουν και σε Αφρική, Ασία, Βόρεια και Κεντρική Αμερική), ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα πρωταθλήματα που συνεχίζονται χωρίς διακοπή. Η Αγγλία (με Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νάσιοναλ) αναμένεται να τραβήξει τα περισσότερα φώτα, μάλιστα μέσα σε τρεις ημέρες διεξάγονται δύο αγωνιστικές (λόγω του Πάσχα των Καθολικών). Φουλ πρόγραμμα και σε Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Ιρλανδία, στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας και στη Β’ Αργεντινής, ενώ στο κουπόνι θα βρούμε και παιχνίδια από Μεξικό, Χιλή, Κολομβία, Παραγουάη, Αμερική, Αυστραλία. Αυτά από ποδόσφαιρο. Για τους λάτρεις του μπάσκετ, υπάρχουν 7 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει απόψε την Νταρουσάφακα στην Τουρκία και τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί αύριο τη Ρεάλ στο ΣΕΦ, σε do or die ματς. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

* Σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από τη μέρα που η KINGBET «κρεμάστηκε» για πρώτη φορά στα περίπτερα. Χρωστάμε ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε εβδομάδα, με την υπόσχεση ότι θα βελτιώνουμε συνεχώς τούτο το προϊόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις