KING BET Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Στα 27 παιχνίδια των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη που έγιναν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ήρθαν μόλις δύο ισοπαλίες! Ηταν το 1-1 της Γεωργίας στην Ουαλία, που έσπασε το 1.30 του άσου (4.10 το «Χ»), και το 1-1 της Λιθουανίας στη Σκωτία, που χάλασε το 1.27 των γηπεδούχων (4.15 το «Χ»). Την Τρίτη διεξάγονται οι εννέα αναμετρήσεις που θα κλείσουν αυτό το εξαήμερο αγώνων, και αφορούν τρεις ομίλους.
Η Σλοβακία, η οποία έχασε 1-0 το Σάββατο στη Σλοβενία, υποδέχεται τη Σκωτία χωρίς να έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός για τα προκριματικά του Μουντιάλ: 0-1 με Ελλάδα, 1-1 με Λιθουανία, 1-2 με Βοσνία/Ερζ., 0-1 με Αγγλία. Η Σκωτία από την πλευρά της νίκησε στα τρία τελευταία εκτός για τον ίδιο θεσμό: 1-0 την Κροατία, 2-1 τα Σκόπια, 5-1 τη Μάλτα. Στους τρεις αγώνες της με βρετανικές ομάδες το τρέχον έτος, η Σλοβακία σημείωσε συνολικά ένα γκολ.



Στο Αννόβερο η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία, ένα ζευγάρι που φέρνει στο μυαλό μας καλοκαίρι, θάλασσα, Γουίλ Γκριγκ και Euro. Ηταν 21 Ιουνίου όταν συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τη φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τότε που με 72% ποσοστό κατοχής μπάλας και τετραπλάσιες ακριβώς πάσες παραπάνω από την αντίπαλό της, η Γερμανία νίκησε 1-0. Με το 3-0 του Σαββάτου επί της Τσεχίας, η ομάδα που καθοδηγεί ο Λεβ έφτασε τις 10 νίκες (και δύο ισοπαλίες) στα 12 τελευταία εντός σε προκριματικά Μουντιάλ, σημειώνοντας από τρία γκολ και πάνω στα 10 εξ αυτών. Στα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα νίκησε με ακριβές σκορ 3-0.

Η ερχόμενη από δύο ισοπαλίες με 2-2 στα προκριματικά του Μουντιάλ Αργεντινή (εκτός έδρας με Βενεζουέλα και Περού) βρίσκεται στην πέμπτη θέση μετά από τον α’ γύρο στον όμιλο της Νοτίου Αμερικής. Αντίπαλός της τα ξημερώματα είναι η Παραγουάη, η οποία βρίσκεται μία θέση πιο κάτω και η οποία έχει 10 ήττες στα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε προκριματικά Μουντιάλ - έχει νικήσει μόνο τη Βενεζουέλα (δύο φορές).

Την Τετάρτη ξεκινάει όμως και η Ευρωλίγκα, με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός. Το τουρνουά είναι πλέον πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, με τους 8 πρώτους να προκρίνονται στα προημιτελικά και τις διαφορές πόντων στους μεταξύ τους αγώνες να παίζουν ρόλο στις ισοβαθμίες. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις την Παρασκευή, ενώ η κάτοχος ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη φιλοξενείται αύριο από τη Γαλατάσαραϊ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις