KING BET Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο όμιλος που κληρώθηκε η Λέστερ στην πρώτη παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο ιδανικός. Και η πρωταθλήτρια Αγγλίας το αποδεικνύει και στο γήπεδο. Νίκες με καθαρό σκορ επί των Κλαμπ Μπριζ (3-0) και Πόρτο (1-0), πάει για το τρία στα τρία απέναντι στην Κοπεγχάγη, η οποία και αυτή, όπως και οι άλλες ομάδες του έβδομου γκρουπ, είχαν επίσης… απολαύσει την κλήρωση στις 25 Αυγούστου. Μια Κοπεγχάγη που δεν έχει χάσει φέτος: 5 νίκες, 3 ισοπαλίες στο Τσάμπιονς Λιγκ, 8 νίκες, 5 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Αλλο που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην Αγγλία (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες).
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η άλλη ομάδα που έχει το απόλυτο των βαθμών στη φάση των ομίλων χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Αγωνίζεται στο Ροστόφ Ον Ντον, εκεί, 100 χλμ. από την Ουκρανία και 1100 από τη Μόσχα. Η ομάδα που εδώ και έναν μήνα καθοδηγεί ο 63χρονος Ιβαν Ντανίλιαντς (Ροστόφ) έχει να χάσει εντός έδρας από τον Μάιο του ’15 (26 ματς).



Η Γιουβέντους νίκησε μόνο στις 4 από τις 16 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αναντικατάστατος την τελευταία πενταετία -ισάριθμα πρωταθλήματα- Μπονούτσι ήταν ο σκόρερ της στη μία και μοναδική παρουσία της στο Λυών, πρόπερσι (1-0 στο 85’). Μια Λυών με 9 γκολ/γκολ στα 10 τελευταία εντός στον θεσμό και που βρήκε δίχτυα στις 16 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Την πρώτη του νίκη στον όμιλο και την πρώτη του επιτυχία επί της Σταντάρ Λιέγης μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες κυνηγάει την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Καζακστάν, Αστάνα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Κάραμπαγκ. Οχι στην πόλη φάντασμα Αγκνταμ, αλλά στη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο που βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, εκεί που θα διεξαχθεί ο ένας εκ των τεσσάρων προημιτελικών του Euro 2020, στο Μπακού.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ραντεβού την Παρασκευή με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ., Μίλαν - Γιουβέντους, Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ, Φέγενορντ - Αγιαξ και Ελσίνκι - Σέιναγιοεν στην τελευταία αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος όπου θα κριθεί και ο τίτλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις