KING BET Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Οταν ήταν προπονητής της Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νίκησε σε καμία από τις έξι παρουσίες της στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας αποτύχει να σκοράρει στις πέντε από τις έξι. Τώρα, ευτυχώς για τους «κόκκινους διαβόλους», ο Ζοσέ Μουρίνιο κάθεται στον δικό τους πάγκο και στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα επαληθεύσουμε το γεγονός ότι η «κατάρα» είχε να κάνει με τον Πορτογάλο. Ή ίσως όχι, μιας και η Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται τώρα τελευταία, με μόλις μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές και έχοντας υποδεχθεί την Πέμπτη τη Φενέρμπαχτσε – απαλλαγμένη φέτος η Τσέλσι από «Ευρώπες».
Την τελευταία ομάδα που πήρε τον τίτλο πριν ξεκινήσει την εστεμμένη πενταετία της αντιμετωπίζει αύριο η Γιουβέντους. Είναι η επίσης χωρίς διεθνείς υποχρεώσεις (της έφαγε τη θέση την τελευταία αγωνιστική η Σασσουόλο) Μίλαν.



Ο Βιτσέντσο Μοντέλα, ο οποίος χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο 7 Ιταλούς στην ενδεκάδα του και πηγαίνει στο Τορίνο με τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, καλείται να σπάσει το σερί των εννέα αγώνων χωρίς νίκη επί της «Γιούβε», με πιο πρόσφατο το 0-1 στην παράταση του τελικού του Κυπέλλου τον Μάιο –παραμονές Χριστουγέννων θα συναντηθούν ξανά στο Σούπερ Καπ.

Η μοναδική αήττητη ομάδα της Σούπερ Λίγκας κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει αυτήν που βρίσκεται στην κορυφή και επί της οποίας έχει να σκοράρει εδώ και πέντε αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό από εκείνο το αξέχαστο 2-1 στο «Καραϊσκάκης» τον Δεκέμβριο του ’14, αποτέλεσμα που φούντωσε την επιθυμία για ένα πρωτάθλημα, ακολουθήθηκε όμως από μόνο 4 νίκες στους 12 εναπομείναντες εκτός έδρας αγώνες.

Σπουδαία αναμέτρηση και στην Ολλανδία. Η «9 στα 9» Φέγενορντ φιλοξενεί τον δεύτερο (7 νίκες) Αγιαξ και με νίκη… αυτοεξορίζεται οκτώ βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης. Λεπτομέρεια: ο Αγιαξ έχασε μόνο στις δύο από τις 26 τελευταίες συγκρούσεις τους. Την ίδια ώρα (Κυριακή, 15:30), 180 χλμ. νοτιοδυτικά, θα λαμβάνει χώρα το ντέρμπι του Βελγίου. Η πρωτοπόρος Αντερλεχτ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια και έκτη αυτήν τη στιγμή Κλαμπ Μπριζ. Οι πέντε τελευταίες συναντήσεις τους στο Μπριζ ή Μπρουζ ή Μπρούγκε πρόσφεραν γκολ, θέαμα και over.

Κλείνοντας να πούμε ότι και τα έξι ματς της τελευταίας αγωνιστικής στη Φινλανδία έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τρεις ομάδες να σφάζονται για τον τίτλο – οι δύο παίζουν μεταξύ τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις