KING BET Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ βρισκόταν στο πρόγραμμα της πρώτης από τις τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα που είχε ή θα έχει ντέρμπι. Μετά από την παρθενική ήττα του στο πρωτάθλημα, ο «δικέφαλος» του Βορρά φιλοξενεί αυτόν του Νότου, επί του οποίου μετρά οκτώ σερί νίκες στην Τούμπα. Η ΑΕΚ είχε μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω από τους Θεσσαλονικείς, αλλά ούτως ή άλλως οι προπονητές φρόντισαν να αποφορτίσουν κάποιους παίκτες – για αυτό έκλειναν τα μάτια μας στο ΟΑΚΑ μέχρι να μπει στο ματς με την Κέρκυρα ο Μάνταλος. Η μονομαχία των Κωνσταντινουπολιτών θα ακολουθηθεί την άλλη εβδομάδα από τη σύγκρουση των «αιωνίων» στο Νέο Φάληρο και η τετράδα των «καυτών» αγωνιστικών θα κλείσει στις 20 του Νοέμβρη (μετά τη διακοπή για τις εθνικές) με το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.
Η Αμπερντίν είναι η ομάδα που τερματίζει πίσω από τη Σέλτικ την τελευταία διετία.



Αυτό είναι και το ζευγάρι του τελικού του Λιγκ Καπ σε έναν μήνα από σήμερα, καθώς στους ημιτελικούς που έγιναν στο «Χάμπντεν»τα ο Σαββατοκύριακο απέκλεισαν Μόρτον και Ρέιντζερς αντίστοιχα. Πέρσι η Αμπερντίν κέρδισε και τις δύο φορές που φιλοξένησε την αντίπαλό της, και τις δύο με 2-1, και μαζί με το φετινό 4-1 της Σέλτικ για τον α’ γύρο έφτασαν τα 12 over στα 13 τελευταία τους.

Το δεύτερο παιχνίδι της στο ολοκαίνουριο «ΑΕΚ Αρένα» (στο πρώτο νίκησε 4-0) δίνει η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία έχει το απόλυτο των βαθμών στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Αντίπαλός της είναι ο επί μία τετραετία πρωταθλητής Κύπρου, επίσης αήττητος (7 νίκες) και δεύτερος στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχασε μόνο στη μία από τις έντεκα προηγούμενες επισκέψεις του στην έδρα της ΑΕΚ, εκεί στο «Νέο ΓΣΖ», ακριβώς δίπλα από το γήπεδο που θα παίξουν το Σάββατο το βράδυ.

Με το που ολοκληρωθεί το ματς στη Λάρνακα ξεκινά στο Τορίνο η επαγγελματική «αναισθησία» του Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ντυμένος στα ασπρόμαυρα, ο Αργεντινός επιθετικός θα αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία ανακηρύχτηκε (μακράν) πρώτος σκόρερ πέρσι (36 γκολ σε 35 συμμετοχές). Τελευταία εκτός έδρας επιτυχία της Νάπολι επί των πρωταθλητών στο Καμπιονάτο ήταν με 3-2 πριν από επτά χρόνια (31 Οκτωβρίου.

Προτελευταία αγωνιστική στη Σουηδία, με τον πρωταθλητή να έχει γίνει πιθανότατα γνωστός από χτες. Προτελευταία και στη Νορβηγία, όπου ξέρουμε τον πρωταθλητή κάνα δίμηνο. Τις δύο από τις τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν στη Γ’ Νορβηγίας τις Ράουφος και ΚΦΟΥΜ Οσλο ψάχνουμε στη Β’, με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής. Και επειδή όταν κάτι ωραίο τελειώνει κάτι ομορφότερο αρχίζει, την ίδια μέρα ξεκινά η Φούτμπολ Λιγκ, σπάζοντας κατά δύο μέρες το ρεκόρ του πιο καθυστερημένου πρωταθλήματος στον κόσμο (το είχε η ίδια, 28/10/11).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις