KING BET Μ. Πέμπτης 13 Aπριλίου 2017

Εβδομαδιαίο κουπόνι, διπλές αγωνιστικές, αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ και το Λιμπερταδόρες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η πενθήμερη έκδοση της King Bet που καλύπτει το στοιχηματικό πρόγραμμα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Διπλές αγωνιστικές συναντάμε στη Β’ Ολλανδίας, όπως και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, εκεί όπου έπειτα από τα δύο αυτά ματς στο διάστημα 4 ημερών, θα απομένουν ακόμη δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων.
Στην Πρέμιερ Αγγλίας αντιθέτως δεν υπάρχει κάποια εμβόλιμη μέχρι το τέλος, οι έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν σε κανονική ροή. Την Κυριακή του Πάσχα η πρωτοπόρος Τσέλσι αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ» με την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μία μέρα νωρίτερα η Τότεναμ των επτά διαδοχικών νικών υποδέχεται την Μπόρνμουθ.



Τρεις νίκες στους έξι εναπομείναντες αγώνες θέλει η Μπάγερν για να πανηγυρίσει τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο της. Τα τρία εντός είναι με Μάιντζ, Ντάρμσταντ και Φράιμπουργκ, τα τρία εκτός με Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ και Λειψία. Η Λεβερκούζεν, την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο, έχει μόνο μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και πλησιάζει συνεχώς προς την τελευταία τριάδα. Εκεί, στα χαμηλά της κατάταξης, έχουμε το ματς της Βόλφσμπουργκ με τη δύο βαθμούς κατώτερή της Ινγκολσταντ, η οποία με τρεις σερί νίκες έφτασε στο μείον 1 από τη θέση των πλέι άουτ. Αν κάνει και τέταρτη, τότε ξεπερνάει και τη Βόλφσμπιουργκ.

Το Μ. Σάββατο διεξάγεται ολόκληρη η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Η Γιούβε παίζει στη Πεσκάρα, η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα, η Νάπολι συναντά την Ουντινέζε. Και η Κροτόνε, που νίκησε Κιέβο και Ιντερ και έφτασε στο -3 από την παραμονή, αγωνίζεται στο Τορίνο με τους «βυσσινί» της πόλης. Ολα αυτά θα συμβούν, αφού έχει ολοκληρωθεί η μονομαχία της 6ης Ιντερ με την 7η Μίλαν (13:30).

Με Τόνι Ανταμς στον πάγκο υποδέχεται την εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Θέλτα η Γρανάδα. Τελευταία δουλειά του 50χρονου Αγγλου ως πρώτος προπονητής ήταν στην Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν) το 2011. Η γνωριμία του όμως με τον Κινέζο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Γιανγκ Λιζάνγκ, τον έφερε και πάλι στους πάγκους. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει εκτός με τη Χιχόν, η Μπαρτσελόνα εντός με τη Σοσιεδάδ. Στην έδρα της προτελευταίας Ντιζόν πάει η Μονακό στο Σαμπιονά, σε αυτήν της 12ης Ανζέ η Παρί Σεν Ζερμέν.

Να σας θυμίσουμε ότι τα πρακτορεία είναι κλειστά τη Μ. Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα. Σήμερα (Μ. Πέμπτη) είναι ανοιχτά όλη μέρα και το Μ. Σάββατο από το πρωί μέχρι τις 16:00. Καλή τύχη στα πονταρίσματά σας και καλή Ανάσταση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις