KING BET Παρασκευής 7 Aπριλίου 2017

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει κάνει ποτέ τέσσερα σερί διπλά στο «Μπερναμπέου» για την Πριμέρα. Τώρα έχει τρία: 0-1, 1-2 και 0-1 τον Φεβρουάριο του 2016, στη μοναδική εντός έδρας ήττα του Ζιντάν στο πρωτάθλημα ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στη Μάλαγα, εκεί όπου τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν το 2005. Εκτοτε έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάχες για έξοδο στην Ευρώπη τα Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο και Θέλτα - Εϊμπαρ.
Η Βαλένθια είναι αήττητη στις 14 τελευταίες συναντήσεις της με τη Γρανάδα, όμως ο Βαγγέλης Λυκάκης μάς αναλύει πώς μια παράδοση 42 ετών μπορεί να σπάσει (σελ. 42-43). Η Οσασούνα είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη, βρήκε όμως δίχτυα στις επτά πιο πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της. Τελευταίο διπλό της αντιπάλου της, Λεγκανιές, ήταν τον Οκτώβρη.



Στον τελικό του Κυπέλλου προκρίθηκε την Τρίτη η Λάτσιο, η οποία αν την Κυριακή το βράδυ κερδίσει την 3η Νάπολι, την πλησιάζει στον έναν βαθμό. Η Νάπολι έχει πέντε σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, όλες με γκολ/γκολ, ενώ δεν έχασε στις πέντε τελευταίες συναντήσεις της με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα υπέστη πριν από τρία 24ωρα η Μπάγερν, 1-0 από τη Χόφενχαϊμ. Η πρώτη ήταν από την ομάδα που αντιμετωπίζει αύριο, την Ντόρτμουντ. Οι 8 από τις 10 πιο πρόσφατες μεταξύ τους συγκρούσεις συνοδεύτηκαν από under.

Δέκα σερί εντός έδρας νίκες έχει στο πρωτάθλημα η Τότεναμ, ενώ σκοράρει εδώ και 23 αγώνες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την Πρέμιερ Λιγκ. Αύριο στις 14:30 υποδέχεται τη Γουότφορντ, η οποία έχει μόνο ένα διπλό στις 10 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα: εκείνο το 2-1 επί της Αρσεναλ, εξίμισι χιλιόμετρα από το γήπεδο που αγωνίζεται αύριο. Η πρωτοπόρος Τσέλσι κατεβαίνει νότια για το ματς με την τέσσερις αγωνιστικές αήττητη Μπόρνμουθ, πριν ακολουθήσουν τα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πρωτάθλημα) και Τότεναμ (Κύπελλο).

Τρεις αγωνιστικές υπολείπονται στη Σούπερ Λίγκα, και πλέον όλοι οι αγώνες διεξάγονται στις 19:00. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πλατανιά, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα. Στη Λιβαδειά αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, επί του οποίου έχει 17 διαδοχικές νίκες, οι 11 με μηδέν παθητικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις