KING BET Τρίτης 4 Aπριλίου 2017

Η Λάτσιο νίκησε 2-0 «εντός έδρας» τη συγκάτοικο Ρόμα στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Την Τρίτη δίνουν τον επαναληπτικό με γηπεδούχο τη Ρόμα, στη μοναδική διέξοδο για φέτος για να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο, αν βέβαια κυλήσουν όλα… ομαλά και η Γιουβέντους πανηγυρίσει το έκτο διαδοχικό της πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που «σήκωσε» το Κύπελλο η Λάτσιο ήταν πριν από τέσσερα χρόνια με αντίπαλό στον τελικό τη Ρόμα (1-0). Στον άλλον ημιτελικό η Νάπολι φιλοξενεί τη Γιουβέντους στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ της Γιούβε. Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλες 1-1.
Στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται πλήρης αγωνιστική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Εβερτον, την οποία νίκησε στις 18 από τις 23 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε για το πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες, 1 ήττα).



Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με χατ τρικ του Αγουέρο πέρασε νικηφόρα 3-0 πέρσι από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος όμως η Σίτι έχασε 1-3, στο ματς που ολοκλήρωσε με εννέα παίκτες (αποβλήθηκαν Φερναντίνιο και Αγουέρο) και το οποίο έφερε τη μοναδική εντός έδρας ήττα της την τρέχουσα σεζόν (20 αγώνες).

Επτά (τουλάχιστον) ομάδες μάχονται για την αποφυγή της 16ης θέσης στην Μπουντεσλίγκα, η οποία οδηγεί σε πλέι άουτ με τον τρίτο της Β’ Γερμανίας. Μία από αυτές είναι η Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Φράιμπουργκ, την οποία φιλοξενεί την Τετάρτη. Θετική παράδοση έχει δημιουργήσει και η Γκλάντμπαχ με τη Χέρτα, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία στις 5 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε.

Στο Κύπελλο Γαλλίας η ηττημένη του Λιγκ Καπ το Σάββατο (1-4 από την Παρί Σ. Ζ.) Μονακό φιλοξενεί τη Λιλ, στο ένα από τα δύο ματς των προημιτελικών που αποτελείται από ομάδες της Α’. Ανζέ - Μπορντό είναι το άλλο, με την Ανζέ να έχει χάσει μόνο στο ένα από τα έξι παιχνίδια της με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Στα άλλα δύο ματς των προημιτελικών, η Φρεζούς από την 4η κατηγορία (3η στον 4ο όμιλο) υποδέχεται τη 8η στην Α’ Γαλλίας, Γκινγκάμπ, ενώ η κάτοχος του Κυπέλλου, Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοξενείται από τη 13η της Γ’, Αβράνς.

Οι αγωνιστικές σε Α’ Ισπανίας, Β’ Ιταλίας, Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Α’ Ολλανδίας, Πρέμιερ Σκωτίας, Α’ Νορβηγίας, Β’ - Γ’ Γερμανίας και Σούπερ Λίγκας, μαζί με αρκετούς αγώνες Κυπέλλου και σκόρπιες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, όπως τα δύο ματς της πρεμιέρας της Φινλανδίας, μας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και… κέρδους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις