KING BET Παρασκευής 28 Aπριλίου 2017

Η μία νίκη της Λεβερκούζεν στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα την έχουν φέρει στους τέσσερις βαθμούς πάνω από τη θέση των πλέι άουτ. Απόψε αντιμετωπίζει τη Σάλκε, από την οποία είναι αήττητη εδώ και πέντε αγώνες (4 νίκες). Σούπερ ματς και αυτό ανάμεσα στη 16η Αουγκσμπουργκ με το 15ο Αμβούργο, το οποίο έφτασε τελικά να αγωνιά και φέτος. Οι 10 τελευταίες συγκρούσεις τους είχαν νικητή, 6 επιτυχίες η Αουγκσμπουργκ.
Στο Ρότερνταμ, 115 χλμ. από το Αρνεμ και 100 από το Αλκμααρ, διεξάγεται την Κυριακή ο τελικός του Κυπέλλου Ολλανδίας. Είναι ο τέταρτος τελικός της Φίτεσε και φιλοδοξεί να είναι ο πρώτος που θα κερδίσει, καθώς έχασε αυτούς το 1912, το 1927 και το 1990. Η Αλκμααρ κέρδισε τους 4 από τους 5 τελικούς που έπαιξε (’78, ’81, ’82, ’13) – έχασε μόνο αυτόν του ’07. Οι 20 από τις 30 τελευταίες συναντήσεις τους συνοδεύτηκαν από over, οι δύο στο τρέχον πρωτάθλημα (2-2 στο Αλκμααρ, 2-1 η Φίτεσε εντός).



Τελευταία αγωνιστική στη Νάσιοναλ Λιγκ και έξι ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι δύο από αυτές θα πέσουν, καμία δεν παίζει με την άλλη, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και ενδιαφέρον εμφανίζει η πορεία των Φόρφαρ και Αρμπροουθ, που ερίζουν για την πρώτη θέση στη Β’. Εδώ και πέντε αγωνιστικές η απόσταση της πρωτοπόρου Φόρφαρ από τη 2η και γειτόνισσα (23 χλμ.) Αρμπροουθ παραμένει ένας βαθμός, μιας και κάθε εβδομάδα φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα: ήττα, νίκη, ισοπαλία (μεταξύ τους), ήττα, νίκη.

Με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος η Τότεναμ όχι μόνο έχασε το πρωτάθλημα, αλλά τερμάτισε και έναν βαθμό πίσω από την Αρσεναλ. Κάτι που αποτελεί σπουδαίο ζήτημα για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Τελευταία φορά που η Τότεναμ πήρε καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη από τη γειτόνισσά της ήταν το 1995, όταν τερμάτισε έβδομη και η Αρσεναλ δωδέκατη. Η κυριακάτικη μονομαχία τους θα φέρει το τέλος της 22χρονης παράδοσης αν η Τότεναμ σημειώσει την 9η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς θα πάει στο +17 από τους «κανονιέρηδες».

Το επόμενο ραντεβού μας είναι κανονικά την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία μπορείτε να βρείτε ήδη στο εβδομαδιαίο κουπόνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις