KING BET Παρασκευής 21 Aπριλίου 2017

Αν η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατήσει την Κυριακή το βράδυ (21:45) της Μπαρτσελόνα θα αποσπαστεί έξι βαθμούς από αυτήν, έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, στο Βίγκο με τη Θέλτα. Αν ωστόσο επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρσι στο «Μπερναμπέου», έστω και χωρίς την έκταση που πήρε τότε (0-4), τότε η Μπάρσα θα πατήσει κορυφή, αφού θα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-1 στη Βαρκελώνη). Σε περίπτωση ισοπαλίας, η διαφορά των τριών βαθμών θα παραμείνει, και η ομάδα του Ενρίκε θα ελπίζει σε γκέλες της Ρεάλ με Θέλτα, Βαλένθια ή Σεβίλλη, που είναι θεωρητικά οι πιο δύσκολες αντίπαλοί της στο εναπομείναν πρόγραμμα.
Τσέλσι και Τότεναμ παραμερίζουν την κόντρα τους στο πρωτάθλημα και αφοσιώνονται στην αυριανή για το Κύπελλο Αγγλίας.



Ο αγώνας είναι νοκ άουτ (παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί) και γίνεται στο «Γουέμπλεϊ», τόπος διεξαγωγής και του δεύτερου ημιτελικού, την Κυριακή ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στο πρωτάθλημα στις αρχές του μήνα και ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Εμιρεϊτς», στην ενδέκατη διαδοχική τους σύγκρουση που είχε τουλάχιστον δύο γκολ (7 over).

Στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Σκωτίας τον Οκτώβριο, στο ουδέτερο «Χάμπντεν Παρκ», η Σέλτικ με γκολ στο 87’ επικράτησε 1-0 της Ρέιντζερς και προκρίθηκε στον τελικό, κατακτώντας και το τρόπαιο (3-0 την Αμπερντίν). Την Κυριακή οι δύο ισχυροί της χώρας συναντιούνται στο ίδιο γήπεδο για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου. Η Σέλτικ ολοκλήρωσε αήττητη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Ρέιντζερς τερμάτισε 33 βαθμούς πίσω, στην τρίτη θέση. Τρεις νίκες φέτος για τους «Κέλτες» στα μεταξύ τους ματς, οι «Τζερς» όμως με γκολ και αυτοί στο 87’ πήραν την ισοπαλία (1-1) στο «Σέλτικ Παρκ» στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους, τον περασμένο μήνα. Η ήδη πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ Χιμπέρνιαν, αντιμετωπίζει τη δεύτερη της Πρέμιερ, Αμπερντίν, στον άλλον ημιτελικό. Under και No Goal οι 8 τελευταίες μονομαχίες τους.

Εναν βαθμό (με ΠΑΣ μεθαύριο και με Παναιτωλικό την τελευταία αγωνιστική) χρειάζεται ο Ολυμπιακός για τον έβδομο σερί τίτλο του στη Σούπερ Λίγκα. Τη δεύτερη θέση υποβιβασμού (η Βέροια έχει πέσει ήδη) προσπαθούν να αποφύγουν Λεβαδειακός, Λάρισα, Ηρακλής, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης. Σπόρτινγκ - Μπενφίκα το βράδυ του Σαββάτου στην Πορτογαλία, και αν η φορμαρισμένη γηπεδούχος (πέντε νίκες) κερδίσει, τότε πιθανότατα να έχουμε νέο κάτοχο της κορυφής – την Κυριακή η Πόρτο υποδέχεται τη Φεϊρένσε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις