KING BET Τρίτης 25 Aπριλίου 2017

Οι τρεις από τους πέντε τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας είχαν το ίδιο ζευγάρι: Μπάγερν - Ντόρτμουντ. Και στις τρεις το τρόπαιο πήγε στη Βαυαρία. Η τελευταία ήταν πέρσι, όταν το 0-0 έμεινε για 120 λεπτά, και οι Μπέντερ και Παπασταθόπουλος (δοκάρι) αστόχησαν στα πέναλτι για την Μπορούσια.
Από πέρσι τον Μάιο συναντήθηκαν άλλες τρεις φορές: η Μπάγερν πήρε το Σούπερ Καπ μέσα στο Ντόρτμουντ (2-0), έχασε 1-0 εκεί για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, και νίκησε 4-1 πριν από 17 μέρες για τον δεύτερο στο «Αλιάντς», εκεί που παίζουν και αύριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού είναι το Γκλάντμπαχ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και το αποτέλεσμα των δύο αναμετρήσεών τους στο πρωτάθλημα ήταν το 0-0.



Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν συναγωνίζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στον μεταξύ τους τελικό του Λιγκ Καπ την Πρωταπριλιά στο Λυών οι πρωτευουσιάνοι επιβλήθηκαν 4-1. Αύριο μονομαχούν για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, αυτήν τη φορά στο «Παρκ Ντε Πρενς», την έδρα της Παρί. Ανζέ εναντίον Γκινγκάμπ ο άλλος αγώνας, ο οποίος διεξάγεται απόψε. Στην τελευταία τους συνάντηση, στο Ανζέ πριν από πέντε εβδομάδες, η προ τριετίας κυπελλούχος Γκινγκάμπ έχασε 3-0.

Τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες συναντήσεις του με τον Ολυμπιακό έχει η ΑΕΚ, που αύριο στις 19:00 φιλοξενεί τους πρωταθλητές στη ρεβάνς του υπέρ της 2-1. Ενα 24ωρο αργότερα ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να επαναλάβει το σκορ της 9ης του Απρίλη, όταν επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα. Ομως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία έχει το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς, πάει με Μπεργκ αυτήν τη φορά στην Τούμπα.

Πλήρης αγωνιστική στην Ισπανία και η Ρεάλ αγωνίζεται στην έδρα της ομάδας επί της οποίας έχει 12 νίκες στις 13 τελευταίες συναντήσεις τους, με σκορ όπως 5-1, 6-1, 5-0, 0-4 και 2-8, τη Λα Κορούνια. Η Μπαρτσελόνα, που μετά το 3-2 της Κυριακής στο «Μπερναμπέου» πάτησε κορυφή, φιλοξενεί την Οσασούνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Βιγιαρεάλ. Στην ουρά, μετά το ματς με τη γειτονική Σεβίλλη (ήττα 2-0), η Γρανάδα αντιμετωπίζει την επίσης γειτόνισσα Μάλαγα, ενώ η Χιχόν υποδέχεται την Εσπανιόλ.

Τη Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει στο Λονδίνο η επίδοξη πρωταθλήτρια Τσέλσι, στα νότια της πρωτεύουσας κατηφορίζει η Τότεναμ για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Την Πέμπτη έχουμε το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Ιτιχάντ» ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, οι οποίες «φαγώνονται» για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέση που θέλει και η Αρσεναλ που αύριο βράδυ υποδέχεται τη Λέστερ, την ίδια ώρα που στον Βορρά θα μονομαχούν οι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, Μίντλεσμπρο και Σάντερλαντ. Οι 11 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους στις δύο πόλεις είχαν μόλις δύο άσους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις