KING BET Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση στα εντός με πορτογαλικούς συλλόγους. Εχει τρεις νίκες με την Μπενφίκα (1-0, 5-1, 1-0), τρεις με την Πόρτο (1-0, 2-1,1-0) και μία πέρσι με την Αρούκα (2-1 στην παράταση). Η Σπόρτινγκ από την πλευρά της έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στο άλλο ματς της πρεμιέρας του 4oυ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ συναντιούνται για τρίτη διαδοχική σεζόν η Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους. Το ’15 στον τελικό η Μπάρτσα επιβλήθηκε 3-1, πέρσι στα προημιτελικά η Γιούβε νίκησε 3-0 μέσα και πήρε το 0-0 στο «Καμπ Νόου», όπου αγωνίζεται απόψε.
Ο ΑΠΟΕΛ επισκέπτεται την έδρα της κατόχου Ρεάλ Μαδρίτης. Μαζί με το εις βάρος του 5-2 στο «Μπερναμπέου» το 2012, ο εδώ και μια πενταετία πρωταθλητής Κύπρου έχει 7 ήττες και 1 ισοπαλία στις 8 παρουσίες του στην Ισπανία.



Στα 25 πιο πρόσφατα παιχνίδια του στη διοργάνωση εμφανίστηκαν 19 No Goal. Τον 8ο όμιλο συμπληρώνουν οι Τότεναμ και Ντόρτμουντ, οι οποίες συγκρούονται στο «Γουέμπλεϊ». Οι Γερμανοί απέκλεισαν πρόπερσι την αντίπαλό τους στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τότε, νικώντας την 2-1 (και 3-0 στο πρώτο ματς).

Μία ελληνική και μία κυπριακή ομάδα έχει και το Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ παίζει εκεί που αγωνίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες ο Ολυμπιακός, στο κύριο λιμάνι της Κροατίας, τη Ριέκα. Η πρωταθλήτρια Κροατίας σκόραρε στους 17 από τους 19 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως η Ενωση έχασε μόνο στα 2 από τα 7 τελευταία εκτός στη διοργάνωση. Μεταξύ των επτά αυτών αγώνων ήταν και το 3-1 επί της Χάιντουκ το 2010.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση, έχοντας πετύχει από δύο γκολ και πάνω στα έξι από αυτά. Από την αντίπαλό του, Λυών, κρατάμε το ότι δεν έχει «Χ» στους 17 τελευταίους αγώνες της στη διοργάνωση, αλλά και τα 14 γκολ/γκολ στα 16 τελευταία παιχνίδια της στον θεσμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις