King Bet Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ επειδή το γράμμα C βρίσκεται νωρίτερα του U. Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τις ίδιες νίκες και ισοπαλίες (4 και μία) και τα ίδια γκολ (16-2). Για την έκτη αγωνιστική η Σίτι υποδέχεται τη μοναδική ομάδα που όχι μόνο δεν έχει βαθμό, αλλά δεν έχει καν σκοράρει, την Κρίσταλ Πάλας, η οποία πάντως νίκησε 1-0 τη Χάντερσφιλντ μεσοβδόμαδα και προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ. Η Γιουνάιτεντ κατηφορίζει στο Σαουθάμπτον όπου έχει να χάσει εδώ και 14 χρόνια (9 ματς). Η Λίβερπουλ αποκλείστηκε την Τρίτη στο Λιγκ Καπ από τη Λέστερ (2-0) και επιστρέφει αύριο στο ίδιο γήπεδο για την έκτη αγωνιστική. Ηταν η τρίτη σερί ήττα των «κόκκινων» στο «Κινγκ Πάουερ» με δύο γκολ διαφορά. Εξι σερί νίκες έχει στο «Εμιρεϊτς» η Αρσεναλ επί της Γουέστ Μπρομ, η οποία νίκησε στις 5 από τις 35 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.



Σερί έχει δημιουργήσει και η Μπάγερν απέναντι στη Βόλφσμπουργκ: έξι νίκες ανεξαρτήτως έδρας και 18 διαδοχικές επιτυχίες στο Μόναχο! Στις 11 από τις 18 νίκησε χωρίς να δεχτεί γκολ. Τέσσερα σερί «τρίποντα» για την Ντόρτμουντ απέναντι στην Γκλάντμπαχ, όλα με «4-6 γκολ», πέντε σερί εντός έδρας νίκες η Λεβερκούζεν απέναντι στο Αμβούργο (4 over).

Τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα, μία στο Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο συναντήθηκαν πέρσι Ρέιντζερς και Σέλτικ. Σε καμία δεν κέρδισε η Ρέιντζερς. Τελευταία φορά που το έκανε ήταν πριν από 9 αγώνες, το 2012. Η πρώτη τους φετινή μονομαχία διεξάγεται το Σάββατο στις 14:00.

Το αήττητο της Μπεσίκτας θα επιδιώξει να σπάσει η Φενέρμπαχτσε που με δύο νίκες σε πέντε αγωνιστικές βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Τελευταία φορά που η Φενέρ έχασε εντός έδρας για το πρωτάθλημα από τους «μαύρους αετούς» ήταν το 2005: 8 νίκες και 7 ισοπαλίες έκτοτε.

Μια ολόκληρη αγωνιστική με under είχαμε την περασμένη εβδομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Κάτι που συνέβη, μία φορά, και στο περσινό πρωτάθλημα (τη 17η αγωνιστική). Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό έχοντας 4 νίκες στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Στάδιο: και οι 4 με ένα γκολ διαφορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις