King Bet Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017

Το 5-2 της Πόρτο επί της Πορτιμονένσε άφησε την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο (Πόρτο) μόνη πρώτη στην κορυφή, αφού η Σπόρτινγκ άφησε τους πρώτους της βαθμούς – έμεινε στο 1-1 με τη Μορεϊρένσε. Οι δύο πρωτοπόροι και μοναδικές αήττητες ομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος συναντιούνται στις 21:15 της Κυριακής στο Πόρτο. Λίγο αργότερα, η τρίτη Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει την τέταρτη Μαρίτιμο, ένα ζευγάρι με 13 over στις 15 τελευταίες συναντήσεις του (οι άλλες δύο είχαν από δύο γκολ).
Τουλάχιστον δύο γκολ σημειώθηκαν και στις οκτώ πιο πρόσφατες συναντήσεις της Μπεσίκτας με την Τράμπζονσπορ. Η πρωταθλήτρια έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε, όμως είναι αήττητη από την Τράμπζον εδώ και 11 αγώνες.
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της 3ης Τσέλσι αγωνίζεται στις 19:30 του Σαββάτου η πρωτοπόρος και αήττητη σε 6 αγωνιστικές στην Πρέμιερ, Μάντσεστερ Σίτι.



Θα έχει προηγηθεί η εντός έδρας αναμέτρηση της άλλης αήττητης ομάδας του πρωταθλήματος, της 2ης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη μοναδική που δεν έχει ούτε βαθμό ούτε γκολ, Κρίσταλ Πάλας. Η τέταρτη στη βαθμολογία Τότεναμ φιλοξενείται από τη Χάντερσφιλντ, στην πρώτη μονομαχία τους μετά από 44 χρόνια, ενώ η Λίβερπουλ φιλοξενείται στο Νιούκαστλ, εκεί που δεν κατάφερε να κερδίσει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της.

Το 2001 επικράτησε τελευταία φορά στο πρωτάθλημα η Αταλάντα της Γιουβέντους. Στους 25 αγώνες που ακολούθησαν, η πρωταθλήτρια νίκησε στους 22. Είναι το ματς που θα ολοκληρώσει την έβδομη αγωνιστική του Καμπιονάτο το βράδυ της Κυριακής. Την ίδια μέρα στις 13:30 η πρωτοπόρος Νάπολι, η οποία έχει 6 στα 6 στο πρωτάθλημα όπως και η Γιούβε, θα υποδεχθεί την Κάλιαρι από την οποία έχει να χάσει εδώ και επτά χρόνια (9 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Εξι φορές έφυγε νικήτρια από το «Σαν Σίρο» η Ρόμα στις 11 πιο πρόσφατες παρουσίες της εκεί για το πρωτάθλημα απέναντι στη Μίλαν. Με δύο ήττες σε έξι ματς την τρέχουσα περίοδο, η θέση του Βιτσέντσο Μοντέλα, για 10 χρόνια παίκτη της Ρόμα και νυν προπονητή τη Μίλαν, είναι επισφαλής, κυρίως μετά το 2-0 από την προηγούμενη ομάδα που κοουτσάρισε, Σαμπντόρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις