King Bet Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2017

Η Αρσεναλ έφυγε χωρίς βαθμό από τις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πήρε όμως δύο τρόπαια στις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Τσέλσι. Τον Αύγουστο στα πέναλτι το Κομιούνιτι Σιλντ και τον Μάιο το Κύπελλο με γκολ στο 79’ (2-1).
Ο Γουέιν Ρούνεϊ επιστρέφει εκεί που έπαιζε για 13 σεζόν, στο «Ολντ Τράφορντ», για να κόψει βαθμούς από την πρωτοπόρο και αήττητη Γιουνάιτεντ. Οι άλλες δύο αήττητες του πρωταθλήματος παίζουν μαζί. Γουότφορντ και Μάντσεστερ Σίτι συναντήθηκαν την τελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος, και η Σίτι πέρασε με 5-0 (4-0 στο 41’).
Η πρωταθλήτρια Φέγενορντ είναι η μοναδική με το απόλυτο βαθμών μετά από 4 αγωνιστικές στην Ολλανδία. Την Κυριακή την περιμένει η Αϊντχόφεν, η οποία νίκησε στις 6 από τις 8 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Φίλιπς Αρένα», μεταξύ των οποίων και το 10-0 του 2010.



Η Αϊντχόφεν έχει 13 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα.
Η Μπενεβέντο έχασε από Σαμπντόρια, Μπολόνια και Τορίνο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Καμπιονάτο, όλες στο γκολ. Ακολουθούν δύο δύσκολα ματς για τη νεοφώτιστη, την Κυριακή στη Νάπολι και την Τετάρτη εντός με τη Ρόμα. Πριν από το ματς της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής με τη Φιορεντίνα, η Γιούβε θα αγωνιστεί στο Σασσουόλο, εκεί που δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες παρουσίες της: 1-0 πέρσι, 1-1 πρόπερσι.

Μία νίκη και δύο ισοπαλίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης στις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην Ισπανία. Αγωνίζεται τώρα στην έδρα της ομάδας που είναι αήττητη και που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ μέχρι στιγμής, Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ νίκησε στις 14 από τις 16 τελευταίες μονομαχίες τους. Στην πρωτεύουσα κατηφορίζει η Μπαρτσελόνα για να αντιμετωπίσει τη Χετάφε, η οποία έρχεται από την πρώτη της νίκη, 2-1 τη Λεγκανές.

Μόνη στην τελευταία θέση της κατάταξης είναι η Κολωνία με το μηδέν στα τρία στην Μπουντεσλίγκα. Ομως στο Ντόρτμουντ έχει τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ μαζί με τα εντός, διατηρείται αήττητη από την πρωτοπόρο Μπορούσια για έξι αγώνες. Η ερχόμενη από την πρώτη της ήττα (2-0 από τη Χόφενχαϊμ) Μπάγερν υποδέχεται τη Μάιντζ, η οποία στάθηκε όρθια στο «Αλιάντς» στις δύο τελευταίες παρουσίες της εκεί: 1-2, 2-2.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις